Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Au atatia bani incat nu mai suporta civilizatia. Vin in Romania, ca sa calareasca magari

Embed:

Am intalnit si turisti care viseaza la camere fara curent electric si plimbari nu pe elefanti, ci pe magurasi. Nu sunt romani si vin la noi pentru linistea apropiata de absolut, pe care o gasesc ascunsa intre dealurile unui stat din Bistrita Nasaud.

Pe o ulita din satul Malin, judetul Bistrita Nasaud, se ridica intre dealuri Ermitajul, adica 'locul de liniste' al unui belgian insurat cu o romanca. Primesc turisti de peste tot, dar mai ales straini.

In bucataria exclusiv vegetariana, doamna invata ce n-a apucat la Paris - sa marunteasca verdeata si sa invarta in borsul de soia.

Dar cel mai mult sunt apreciati cei 7 magarusi. Purtati de ei, turistii pornesc in circuit printre coline si livezi, stupi si plante medicinale. Copii sunt cei mai incantati. Tura costa 25 de euro pentru 2 peroane.

Desi putini dintre ai nostri sunt interesati, strainii planteaza cu placere rosii bio si invata la ferma din Malin cum se usuca fructele in cuptor solar.

Tot la Bistrita, in acest week-end s-au adunat si zeci de pescari, pregatiti de asalt, la un concurs de noroc si indeminare.

Balta are destul peste pentru cei care se relaxeaza, chiar daca in carlig nu se agata nimic.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 Mai 2011
Citeste mai multe despre: turisti, magarusi, francezi, Malin, Bistrita-Nasaud,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed