Ads by INTERNET PROTV

Ziua marsurilor in Capitala. Homosexualii si aparatorii familiei au protestat aparandu-si valorile

Embed:

Peruci colorate, gene false si pene fluturand in vant, dupa icoane si steaguri. A fost ziua marsurilor in Capitala - homosexuali si aparatori ai familiei traditionale au protestat, fiecare aparandu-si propriile valori.

Cele doua marsuri au fost organizate la cateva ore distanta si in zone diferite ale orasului, astfel ca nu s-au inregistrat incidente. E drept, ambele grupuri au fost in permanenta pazite de jandarmi.

Spre deosebire de anii trecuti, parada homosexualilor a fost mai putin colorata si animata. Mesajul minoritatii sexuale a ramas insa la fel de puternic.

Printre sustinatori se numara si deputatul independent Remus Cernea, care a propus un parteneriat civil pentru persoanele de acelasi sex, considerat primul pas pentru casatoria acestor cupluri.

Desi au venit de buna voie la parada, unii si-au acoperit fetele cu masti. La mars au participat si multi straini. De altfel, ambasadorii Olandei, Finlandei, Suediei si Americii la Bucuresti si-au aratat sustinerea pentru aceasta parada.

Pe la pranz, au iesit in strada cei aproape 200 de membrii si simpatizanti ai Organizatiei "Noua Dreapta". Si-au luat cu ei icoane si steaguri si au marsaluit 4 kilometri pentru normalitatate, de la Piata Victoriei, pana la Mitropolie.

"Noi nu avem o problema cu homosexualii, e treaba lor ce fac in intimitatea lor, dar in momentul in care ies pe strada sa vorbeasca despre homosexualitate ca si cum ar fi o virtute, atunci avem o problema", a spus un sustinator "Noua Dreapta".

Spre deosebire de anii trecuti, sambata protestatarii au avut un mesaj in plus.

Tudor Ionescu, presedinte "Noua Dreapta": "Marsul Noii Drepte din acest an nu e indreptat numai impotriva manifestarilor publice ale homosexualilor, in speta parada rusinii de dupa-amiaza, dar este indreptat si impotriva mafiei homosexuale din Parlamentul Romaniei. Va duce in cel mai scurt timp la prabusirea institutiei familiei crestine traditionale, pentru ca daca introducem acest principiu al egalitatii, al nediscriminarii, oricine de la curtea constitutionala le va da dreptate".

Revolta vine dupa ce parlamentarii au introdus in noul proiect de constitutie un amendament prin care discriminarea sexuala este interzisa. Asta in contextul in care oricum, in Romania, discriminarea este sanctionata. Astfel ca, spun protestatarii, s-ar deschide poarta catre casatoriile intre persoanele de acelasi sex.

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 8 Iunie 2013
Citeste mai multe despre: GayFest, homosexuali, Noua Dreapta, restrictii, trafic, Remus Cernea,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed