Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Tanarul din Cluj pentru care s-a mobilizat o tara intreaga. Cel mai mare vis al lui Robi s-a implinit

Embed:

Robi, tanarul din Cluj care, desi sufera de un handicap, isi impinge zilnic carutul din care le vinde maruntisuri soferilor, este de luni proprietarul unui apartament.

Visul de a avea o locuinta a devenit realitate dupa ce oamenii milosi i-au auzit povestea la Stirile PRO TV si in emisiunea "La Maruta" si au strans bani ca sa-l ajute.

"Sa Traiesti nenea Robi! Va multumesc!"

La Cluj, toata lumea il iubeste pe Robi, iar oamenii au sarit sa-l ajute. Au venit multi si din tara, cand i-au aflat povestea si au mers in intersectia unde Robi vinde diverse maruntisuri, ca sa-i dea bani.

Reporter: "Il stiti de mult pe Robi?
Femeie: Da, il vad mereu cand trec prin centru.
Reporter:Ati mai cumparat de la el?
Femeie:Da, cate ceva pentru masina.
Reporter:Acum ati donat cativa bani?
Femeie:Da, ca sa isi cumpere o locuinta pentru ca merita."

"De 20 de ani. Cumparam si il duceam pe vremuri inclusiv in piata la Targu Mures. Avea atunci un panou legat de gat. Ii un om deosebit. Clujenii il iubesc, il cunosc, il admira."

Ioan este unul dintre taximetristii prieteni cu Robi. Dupa ce l-a cunoscut, omul a decis ca trebuie sa-l ajute.

Ioan Pugna, taximetrist: "Pana acum povestea a fost pe Facebook, acum a ajuns in strada la oameni simpli care nu au treaba cu Facebook sau cu internetul si asta am dorit."

Din donatii s-au strans aproape 8 mii de euro, bani cu care Robi si-a cumparat un apartament modest cu doua camere, in centrul Clujului, la demisol.

Maria Rus, proprietara: "Am venit sa imi vand averea. Sunt bucuroasa ca ajunge apartamentul la Robi. Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa fie pentru totdeauna a lui."

Robi are grave probleme de exprimare din cauza handicapului de care sufera. Nu si-a putut gasi din aceasta cauza de lucru, dar asta nu l-a impiedicat niciodata sa munceasca. Toti il stiu impingandu-si prin oras taraba pe roti din care vinde maruntisuri ca sa se intretina.

Robi: "Va multumesc din suflet.
Reporter: Te-ai fi asteptat sa se schimbe viata ta asa radical?
Robi:Nu, nu m-am asteptat ca in doua saptamani sa se schimbe asa. Deloc, deloc!"

Tot din bunavointa oamenilor, Robi va primi peste doua saptamani si un carut modern cu motor, ca sa ajunga mai usor in intersectiile din Cluj.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Robi, intersectie, Cluj, vanzator ambulant,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed