Viceprimar PNL, acuzat ca a hartuit o minora de pe calculatorul de serviciu. "Esti sexy, papusa"

×
Codul embed a fost copiat

Acuzatii grave la adresa unui viceprimar PNL din Judetul Galati. Parintii unei eleve de numai 17 ani il acuza pe Zaharia Pamfile ca i-a facut avansuri fetei pe internet de pe calculatorul primariei. “Isi asuma tot ce i-a scris" a povestit tatal fetei.

Madalina R este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National "Spiru Haret" din Tecuci. Cu cont pe Facebook ca mai toti tinerii de varsta ei, fata spune ca s-a trezit abordata pe internet chiar de catre viceprimar, in luna decembrie. Acesta i-ar fi adresat mai multe cuvinte pe care adolescenta le considera nepotrivite si care au facut-o sa povesteasca intreaga intamplare parintilor.

Fata i-a reprosat edilului faptul ca “nu cred ca sunteti in masura sa-mi faceti astfel de complimente”, amintindu-i acestuia ca este de aceeasi varsta cu fiul sau (Zaharia Pamfile are varsta de 45 de ani si are un baiat, Bogdan, in varsta de 17 ani).

Tatal minorei a declarat pentru StirileProTV.ro ca imediat dupa ce a vazut declaratiile “deocheate” pe care Zaharia Pamfile i le-a facut fiicei sale pe Facebook, de pe calculatorul primariei, in timpul serviciului, a avut o discutie cu acesta. In urma dialogului, tatal s-ar fi ales doar cu o trimitere “mi-a zis sa ma duc la un psihiatru si ca isi asuma tot ce i-a scris fetei mele , ca este pe raspunderea lui

"Esti foarte sexy si atragatoare/Adevarul e ca mi-as dori foarte mult sa ma plimb cu tine/O sa-ti spun mai multe cand o sa te intalnesc ca sa pot sa fiu mai explicit/ Ce sa poftesc? Eu doresc!" sunt cateva din replicile prin care fata spune ca primarul a vrut sa o “cucereasca”.

Citește și
Fata laptop
Un bancher OBSEDAT de o tanara i-a trimis acesteia un mail socant. Ea l-a pus pe net, sa-l umileasca
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Sunat de StirileProTV.ro, viceprimarul Zaharia Pamfile a negat acuzatiile, dar a admis ca a existat un dialog de curtoazie cu minora. “Nu e adevarat, am intrebat-o ce face si atata tot", dupa care a inchis telefonul.

 

 

Cine este Zaharia Pamfile?

Viceprimarul Zaharia Pamfile este un important membru al PNL Galati, fiind mana dreapta a presedintelui filialei Tecuci, Daniel Tuchel, primar al comunei Tepu.

In discutia de pe Facebook viceprimarul ii spune tinerei ca tatal acesteia i-ar fi reprosat prietenia virtuala de pe reteaua de socializare. Discutia trece insa apoi rapid intr-o cu totul alta nota. Va prezentam dialogul integral asa cum este el incriminat de fata si de parintii ei.

Zaharia Pamfile: "Adevarul e ca esti foarte sexi si atragatoare/Ti-am vazut pozele de la mare/Super tari/La superlativ absolut
Madalina R.: multumesc dar nu cred ca sunteti in masura sa-mi faceti astfel de complimente
Zaharia Pamfile: Adevarul ca-mi doresc foarte mult sa ma plimb cu tine
Madalina R.: poftiti?
Zaharia Pamfile: O sa-ti spun cind o sa te intilnesc ca sa pot sa fiu mai explicit/ Ce sa poftesc/Eu doresc/ revin
Madalina R.: nu vreau sa stiu nimic nu cred ca nu ati nimerit persoana potrivita
Zaharia Pamfile: Nu potrivita ,dar ideala/Ai adresa de mess?
Madalina R.: dumneavoastra stiti ca am aceeasi varsta ca bogdan?/ ba chiar e mai mare
Zaharia Pamfile: Repet,ai adresa de mess?
Madalina R.: am fost colegi daca ati uitat va reamintesc/da dar sunt sigura ca nu vreau sa v-o dau/mai ales dupa aceasta discutie
Zaharia Pamfile: Cobor pana la contabilitate si revin

Zaharia Pamfile: arati foarte bine in poza de profil
Madalina R.: va rog frumos sa nu mai folositi apelative de genul asta,va reamintesc ca aveti copii de varsta mea"


Tatal Madalinei spune ca viceprimarul nu s-a lasat “intimidat” de refuzul de pe Facebook. Ar fi facut rost de ID-ul de Yahoo Messenger al fetei pentru care ar fi facut o pasiune si a abordat-o din nou. Iata discutia petrecuta, din spusele parintilor, pe data de 7 decembrie 2011, in jurul orei 15:40, cand Zaharia Pamfile era, unde altundeva, la serviciu.

Zaharia Pamfile: Sarut mana papusa
Madalina R.: va rog frumos sa nu mai folositi apelative de genul asta/va reamintesc ca aveti copii de varsta mea
Zaharia Pamfile: Spun asta deoarece cam asa arati in poza/CA O PAPUSAAAA
Madalinaa R.: foarte bine,sa nu intindem coarda totusi,daca v-am raspuns la salut si am zambit la o gluma,nu inseamna ca...
Zaharia Pamfile: OK/ Daca ar fi sa intindem coarda o putem,acuma depinde de materialul din care e facuta
Madalina R.: v-am zis ca ati gresit persoana cu siguranta nu sunt ceea ce cautati dumneavoastra
Zaharia Pamfile: Multumesc oricum pt timpul acordat/ Sper sa comunicam si pe viitor/ FRUMOASOOOO
Madalina R.: sotia dumneavoastra va mai controleaza din cand in cand conturile?
Zaharia Pamfile: Care conturi?
Madalina R.: messenger,facebook
Zaharia Pamfile: Ce inseamna asta?
Madalina R: adica mai verifica din cand in cand discutiile pe care le purtati cu tinerii de varsta copiilor dumneavoastra?
Zaharia Pamfile: Nu are acces la asa ceva
Madalina R.: pacat,ar trebui sa aiba
Zaharia Pamfile: Pentru ca adresa de serviciu este alta de care chiar nu ma feresc/Trebuie sa ies/Indraznesc sa spun/te pup dulce
Madalina R.: in loc sa pupati si sa indragiti tinerele minore mai bine v-ati ocupa de treburile primariei.

Parintii fetei au declarat ca au avut mai multe discutii cu viceprimarul, in urma acestor cuvinte adresate de catre edil fiicei lor, dar ca acesta a refuzat sa inceteze. Madalina a povestit pentru StirileProTV.ro ca discutiile online nu sunt singurele pe care le-a avut cu viceprimarul din comuna sa si ca acesta obisnuia sa o “opreasca pe strada” ori de cate ori o intalnea si in acel moment “se dadea la mine”, spune minora.

Nu am avut niciun fel de discutii: buna, ce mai faci? Si-atata tot. Cum discut cu multi copii din retelele de socializare, daca ma cunosc toti copiii. Bun, haideti daca e…, sunt transpirat, am iesit de la fotbal acuma si vreau sa ajung acasa sa fac baie… Faceti ce vreti dumneavoastra. Va doresc o dupa-amiaza placuta, la revedere!” a spus viceprimarul comunei Tepu, Zaharia Pamfile pentru StirileProTV.ro.

Dupa discutia cu reporterul StirileProTV.ro, edilul l-ar fi sunat pe tatal fetei. Acesta a declarat ca “m-a sunat si mi-a spus ca sa nu-mi doresc sa aiba un scandal cu sotia acasa. Dar daca toti inchidem ochii nu cred ca este corect. Mi-a vorbit foarte frumos, mi-a spus ca 'daca tu iti doresti si imi vrei raul meu, deci daca tu imi vrei raul sa am un scandal intre mine si sotie poti s-o faci'. Nu-i doresc raul, dar abuzurile astea ma cam deranjeaza, adica fiind cetatean contribuabil, cred ca edilul nostru ar trebui sa-si vada de alte treburi”, spune parintele.

Acesta sustine ca va face reclamatie la politie pentru cele intamplate.

Hartuirea prin mijloace de comunicare online, pedepsita de Codul Penal

Potrivit articolului 206 din noul Cod penal , "fapta persoanei care, in mod repetat, urmareste victima ori ii supravegheaza locuinta, locul de munca sau alte locuri frecventate de catre aceasta, cauzandu-i astfel o stare de temere, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 6 luni sau cu amenda".

De asemenea, "efectuarea de apeluri telefonice sau comunicari prin mijloace de transmitere la distanta, care prin frecventa sau continut alarmeaza victima, se pedepseste cu inchisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava".

Intr-un raport recent al Comisiei Europene asupra situatiei din mediul online din Romania, numit Riscuri pe internet: EU Kids Online II, se arata ca in ultimul an, 25,7% dintre copiii de la noi au declarat ca au primit mesaje sau imagini sexuale (pornografie) pe internet. 12,2% dintre copii au fost deranjati / hartuiti online, iar 11,4% dintre ei s-au intalnit offline cu o persoana pe care au cunoscut-o online.

In Romania, 57% dintre cei cu varsta intre 9 si 16 ani au un profil pe o retea sociala – incluzand 24% dintre copii de 9-10 ani, 48% dintre copiii de 11-12 ani, 72% dintre cei de 13-14 ani si 81% dintre cei de 15-16 ani, releva studiul.

Vezi acum pe Voyo.ro: Pandorum, aventura stiintifico-fantastica a doi astronauti

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Primarul New York-ului, santajat cu 221 de milioane de dolari. Acuzatii de hartuire sexuale
Primarul New York-ului, santajat cu 221 de milioane de dolari. Acuzatii de hartuire sexuale

In presa din strainatate au aparut informatii potrivit carora o fosta angajata a primarului din New York, Michael Bloomberg, a incercat sa-l santajeje pe acesta cu suma de 221 de milioane de dolari, dupa ce asistentul edilului ar fi hartuit-o sexual.

Un bancher OBSEDAT de o tanara i-a trimis acesteia un mail socant. Ea l-a pus pe net, sa-l umileasca
Un bancher OBSEDAT de o tanara i-a trimis acesteia un mail socant. Ea l-a pus pe net, sa-l umileasca

Insistenta unui tanar, refuzat de fata pe care o placea, nu i-a adus intalnirea mult dorita, ci o umilinta incredibila, dupa ce un email patetic trimis de el a fost publicat pe Internet.

“Snog me, chew me, come and do me”. Mesajul indecent pe care o politista i l-a trimis profesoarei
“Snog me, chew me, come and do me”. Mesajul indecent pe care o politista i l-a trimis profesoarei

O femeie politist si-a hartuit profesoara de drept cu email-uri, telefoane si cadouri, dupa ce s-a indragostit de ea.

Recomandări
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar
Reuniune a aliaților Ucrainei în format „Ramstein”. Occidentul sare în ajutorul Kievului după un deficit de ajutor militar

SUA vor găzdui vineri o reuniune virtuală a donatorilor de ajutor internaţional pentru Ucraina, aşa-numitul Grup de contact în format Ramstein, după ce Congresul american a aprobat un pachet de ajutor de 61 de miliarde de dolari pentru Kiev.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.