Ceata, burnita si fulguieli. Vezi prognoza meteo pana vineri

×
Codul embed a fost copiat

Astazi vom avea vreme buna, mult soare, dar si ceva innorari in zonele joase din sud si est, pe unde se lasa ceata si poate aparea si burnita. De maine, insa, vremea se raceste si in unele zone va ninge.

Regimul termic nu sufera modificari: vom avea, ca si ieri, intre 4 si 12 grade. Mai racoare va fi in zonele cu ceata persistenta.

In Dobrogea: vreme buna, mult soare si temperaturi mai ridicate ca ieri.

Mai sus, in nordul Munteniei sau in sudul Moldovei, ceata va dura cateva ore. Mai tarziu se arata soarele.

In Bucovina si in nordul Moldovei: atmosfera placuta, cu mult soare si temperaturi in crestere. Va fi mai cald decat in Baragan!

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

In Transilvania nordica si prin Maramures: nu se schimba nimic, asadar vreme frumoasa!

Soare si destul de cald va fi si in vestul tarii. Nu sunt modificari importante.

In tinuturile centrale: temperaturi de 7-8 grade dupa pranz, soare si atmosfera primavaratica.

In sud-vest apar ceva innorari, dar regimul termic nu se schimba: va fi destul de cald pe la amiaza.

In sudul tarii: frig si negura persistente in zonele de campie si temperaturi mai ridicate la deal si la munte. Aici vedem soarele.

In Bucuresti, dupa o noapte destul de rece, cu valori negative in termometre, astazi incep sa se adune norii si temperatura se opreste pe la 5-6 grade. Barometrele vor indica o tendinta de scadere a presiunii atmosferice.

La munte: soare si temperaturi de primavara. Stratul de zapada este in scadere, iar temperaturile, in crestere. Pe vai si in depresiuni reapare ceata.

Prognoza meteo pe trei zile

 

MIERCURI - Vremea va fi in general frumoasa la deal si la munte si in regiunile centrale, unde cerul va fi variabil. In celelalte zone insa vor fi innorari si local ceata, asociata izolat cu burnita sau fulguieli, mai ales dimineata si noaptea. In regiunile vestice vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, iar la munte ninsori izolate. Vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 10 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade.

JOI - Vremea va fi predominant inchisa. In regiunile din vestul, nordul si centrul tarii vor cadea precipitatii locale sub forma de ploaie, lapovita si trecator ninsoare - in special la munte si in nordul Moldovei, iar in sud si est se va semnala ceata, izolat persistenta, asociata cu burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade.

VINERI - Cerul va fi mai mult noros. In vestul, centrul si nordul tarii pe arii extinse vor fi precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. In sud si sud-est precipitatiile, predominant ploi, se vor semnala izolat, mai ales seara si noaptea si vor mai fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -1 si 9 grade, iar cele minime intre -6 si 4 grade.

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
Citește și...
Ninge in nordul si estul Europei. In vest, precipitatii
Ninge in nordul si estul Europei. In vest, precipitatii

Pe continent, precipitatiile vor fi sub forma de ninsoare in nord si in est si mai mult ploi in tarile vestice. De joi, lapovita si ninsoare asteptam in tarile centrale, in timp ce in tarile mediteraneene o sa ploua.

Recomandări
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.