Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un milionar brazilian si familia sa au murit dupa ce avionul lor s-a prabusit langa Sao Paulo. Cine a fost Roger Agnelli

avion Roger Agnelli

Sapte persoane au murit si una a fost ranita in urma prabusirii unui avion privat apartinand omului de afaceri Roger Agnelli, fost director executiv al companiei de exploatare a minereului de fier Vale, in apropierea metropolei braziliene Sao Paulo.

Avionul s-a lovit de o cladire cu trei etaje din suburbia Casa Verde, din nordul Sao Paulo, dupa ce a parcurs circa 300 de metri de la decolarea de pe aeroportul Campo de Marte.

Toate persoanele aflate la bord - Roger Agnelli, familia sa si pilotul - au murit in acest accident, potrivit presei braziliene.

Potrivit surselor locale, la bordul avionului se aflau Roger Agnelli, 57 de ani, sotia lui, Andreia, cei doi copii - fiul João, fiica Anna Carolina, si sotii acestora, dar si pilotul. Toti mergeau la o nunta.

In momentul accidentului, inregistrat la ora locala 15:30, vremea era buna.

O femeie din imobilul de care s-a izbit avionul a fost ranita.

Cauza caderii avionului ramane deocamdata neclara.

avion Roger Agnelli
avion Roger Agnelli

Potrivit Registrului Aviatic Civil din Brazilia, avionul era proprietatea omului de afaceri.

Roger Agnelli a fost unul dintre cei mai cunoascuti oameni de afaceri din Brazilia. Compania pe care a condus-o timp de un deceniu a devenit cel mai mare exportator din tara.

Intr-un top al celor mai eficienti directori executivi din lume intocmit in 2013 de Harvard Business Review, Agnelli se afla pe locul patru, dupa Steve Jobs de la Apple, Jeff Bezos - Amazon.com Inc' si Yun Jong-Yong de la Samsung.

 

Roger Agnelli

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Martie 2016
  • Roger Agnelli
  • avion Roger Agnelli
  • avion Roger Agnelli
  • avion Roger Agnelli
  • avion Roger Agnelli
Citeste mai multe despre: Roger Agnelli, avion, brazilia,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed