Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Moment unic, surprins in adancul oceanului. Un scafandru a fost fotografiat in timp ce atingea nasul unui rechin alb urias

rechin alb

Un scafandru a avut curajul sa atinga pe nas un rechin din speciala "Marele Alb", iar momentul unic a fost filmat.

Un filmulet postat pe Youtube arata momentul in care un rechin trece pe langa o echipa de scafandri, protejati de o cusca. Insa, unul dintre ei a avut curajul nebunesc sa il atinga pe nas, atunci cand uriasul rechin a trecut pe langa ei.

Instructorii de scufundari sunt invatati sa nu atinga niciodata un rechin si sa isi fereasca membrele atunci cand coboara in adancul oceanului. Rechinii albi sunt cea mai mare specie si sunt considerati foarte periculosi.


Imaginile au fost surprinse de Dmitry Vasyanovich, originar din Rusia, in insula Guadalupe, din Mexic. De altfel, conform legilor din Mexic, este interzis sa hranesti rechini din cauza pericolului.

"Aceasta a fost o misiune de scufundari organizata pentru a oberva viata marina. Stim la ce pericol ne-am expus, dar sentimentul este incredibil, mai ales pentru colegul meu, care a reusit sa atinga rechinul" a povestit Vasyanovich, conform Metro. Acesta a mai spus ca rechinul nu l-a atacat pe barbat, iar scafandrul nu a patit nimic.

 

 

Sursa: morningstarr.co.uk, Data publicarii: 27 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: rechin, filmare, ocean, pericol,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed