Campania "Noua ne pasa", lansata de Pro TV si Crucea Rosie Romana pentru a ajuta victimele din Colectiv. Cum poti dona

×
Codul embed a fost copiat

Din spirit de solidaritate cu supravietuitorii, dar si cu medicii, care se lupta sa-i tina in viata, Pro Tv si Crucea Rosie Romana, au declansat campania de strangere de fonduri: ''Noua ne pasa, impreuna daruim speranta''.

Multumita dumneavoastra, sutelor de mii de telespectatori care ati facut donatii si ati raspuns apelului nostru, in spitalele in care sunt tratati ranitii, au ajuns mai multe pachete de albumina, saltele anti-escara, unguente pentru arsuri, dar si medicamente, de care specialistii au mare nevoie pentru a-i vindeca pe toti.

La o saptamana de la startul campaniei "Noua ne pasa. Impreuna daruim speranta", demarata de PRO TV si Crucea Rosie Romana, s-au strans peste 827.000 de euro. Va reamintim, ca puteti dona 2 euro, prin SMS la 8827. De asemenea, puteti dona, prin transfer bancar, lei, euro sau dolari in conturile deschise si gestionate de Crucea Rosie Romana.

Saltelele - al caror cost a fost acoperit din donatiile oamenilor, obtinute in cadrul campaniei lansate de PRO TV si Crucea Rosie Romana - au fost transportate miercuri seara la Spitalul de Arsi. Tot cu ajutorul celor de acasa, zilele trecute, la spitalele din Bucuresti au ajuns si mii de flacoane de albumina.

Doctor Adrian Stanculea, Spitalul de Arsi: "Enorm de mult ne ajuta. Am devenit un spital dotat cu de toate din plin si cu stocuri care ne permit sa ingrijim bolnavii astia si multi alti bolnavi dupa. E uluitor ce se intampla. Le multumim tuturor."

Citește și
MEDICI
STAREA RANITILOR. 90 de persoane sunt inca in stare grava. Vesti proaste si despre minorii ce au fost prinsi in incendiu
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Crucea Rosie Romana, al carei presedinte este Principesa Margareta, va ramane permanent in contact cu administratorii spitalelor.

Ion Marius, asistent logistic Crucea Rosie Romana: "In continuare campania se deruleaza, conturile sunt deschise, le gasiti pe site-ul Crucii Rosii si ProTV si numarul de sms 8827 functioneaza. as vrea sa asigur populatia care s-a implicat in aceasta campanie si a donat fonduri ca banii colectati in cadrul campaniei vor fi folositi doar pentru a achizitona materiale si sprijini persoanele afectate in incendiul de la Colectiv."

Intreaga tara, este alaturi de victimele tragediei, din clubul "Colectiv". Pentru ca impreuna, putem sa ajutam spitalele in care sunt ingrijiti ranitii.

Erau frumosi si destepti, aveau povestile lor de iubire, visele lor, sperantele lor, fricile lor. N-au avut sansa insa sansa sa iasa pe singura usa care i-ar fi scapat din iadul Colectiv.

Alti 146 sunt inca in spitale. Inspre ei trebuie sa se indrepte cele mai curate ganduri ale noastre. Si toate aceste ganduri trebuie sa creasca si sa se transforme intr-o forta gata sa sfarame orice spaima si orice durere din calea lor.

Pentru ca noua ne pasa si am vazut asta din primele clipe ale tragediei. Noua ne pasa de semenii nostri si impreuna putem sa ii ajutam.

Pro Tv si Crucea Rosie declanseaza duminica seara o campanie de strangere de fonduri. Banii vor ajunge la toti cei in nevoie dupa incendiul devastator.

Conturile in care puteti dona

Donatiile se pot realiza prin transfer bancar la unul dintre conturile deschise la BRD, agentia Piata Romana:

RO36BRDE410SV29647144100 LEI
DESCHIS LA BRD

RO22BRDE410SV18508914100 EUR
DESCHIS LA BRD

RO37BRDE410SV81385954100 USD
DESCHIS LA BRD

PENTRU DONATII DIN AFARA ROMANIEI
COD SWIFT BRDEROBU

Beneficiar: Crucea Rosie Romania

PENTRU DONATII ONLINE

Puteti dona si online, pe www.crucearosie.ro, in lei, euro si dolari.

PENTRU DONATII PRIN SMS

Puteti dona prin SMS la numarul 8827. Fiecare SMS inseamna o donatie de 2 EURO.

*Campanie desfasurata cu sprijinul Orange, Telekom, Vodafone si Donatie.ro Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament. In retelele Orange si Telekom pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului. Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Mars impresionant in memoria victimelor din Colectiv.
Mars impresionant in memoria victimelor din Colectiv. "Coruptia, indiferenta si lacomia ucid toata Romania"

Cateva sute de oameni au pornit duminica intr-un mars al solidaritatii din Piata Universitatii, catre piata din fata Clublului Colectiv. Pe drum insa li s-au alaturat alte cateva mii, iar intr-o ora valul a devenit un suvoi de 12.000 de persoane.

STAREA RANITILOR. 90 de persoane sunt inca in stare grava. Vesti proaste si despre minorii ce au fost prinsi in incendiu
STAREA RANITILOR. 90 de persoane sunt inca in stare grava. Vesti proaste si despre minorii ce au fost prinsi in incendiu

Fiecare ora care trece poate sa reprezinte un pas crucial pentru fiecare dintre cei 145 de raniti, internati in 11 spitale din Bucuresti. Situatia ramane in continuare critica pentru alte 90 de persoane. Au arsuri severe si sunt la terapie intensiva

Incendiul din Colectiv. Bilantul a crescut la 30 de morti. Iohannis:
Incendiul din Colectiv. Bilantul a crescut la 30 de morti. Iohannis: "Sa nu mai lasam incompetenta unor institutii sa ucida"

Amintirea noptii de vineri va ramane o rana, care nu se va inchide probabil niciodata pentru supravietuitori si pentru familiile indoliate. A fost un spectacol cu intrare libera, dar cu iesire imposibila.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.