PROTESTELE s-au transformat in SARBATOARE. Mii de oameni in Piata Universitatii: "Cine nu sare nu vrea schimbare"

×
Codul embed a fost copiat

Duminica seara, bucurestenii s-au strans in Piata Universitatii si au plecat sa protesteze la sediul Guvernului. Miscari de strada au avut loc si in Brasov, Sibiu, Timisoara, Cluj sau Iasi.

Cronologia evenimentelor, luni, 17 noiembrie 2014:

ora 02.10 Aproximativ o suta de membri ai ACL Alba sarbatoreau la aceasta ora, la sediul din Alba Iulia, castigarea alegerilor de catre Klaus Iohannis, cantand si iesind in strada pentru a intinde o hora. Un grup de tineri membri ai ACL Alba au adus la sediul filialei judetene, aflat in centrul municipiului Alba Iulia, un sistem de sonorizare, la care s-au difuzat melodii populare, dar si imnul formatiunii, in timp ce restul membrilor adunati la sediu au iesit in strada si au intins o hora.

Ei au fluturat steaguri tricolore, au scandat "Alba Iulia, iti multumim", "Ponta, nu uita, Alba Iulia nu-i a ta" si "Nu au putut fura cat am putut vota".

Printre cei care s-au prins in hora s-au aflat lideri ai ACL Alba, precum presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel. La ora transmiterii acestei stiri, manifestantii continua sa sarbatoreasca in sediul formatiunii, deoarece a inceput sa ploua torential.

Citește și
Klaus Iohannis
EXIT-POLL - ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis castiga 4 din cele 5 sondaje
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Prezenta la urne in judetul Alba a fost de 65,86%.

ora 02.00 Majoritatea manifestantilor de la Piata Universitatii au plecat, dupa aproape opt ore de miting, care a inceput ca un protest fata de organizarea alegerilor in diaspora si s-a incheiat cu bucuria victoriei lui Klaus Iohannis.

Intorsi la Universitate, dupa un protest in fata Guvernului si o incercare de a face acelasi lucru si la sediul PSD, oprita insa de fortele de ordine, miile de oameni au scandat in continuare mesaje impotriva lui Victor Ponta si a partidului pe care il conduce si chiar au purtat o cruce cu textul "PSD. Victor Ponta. d. 2014".

Dupa anuntarea castigatorului alegerilor, conform numaratorilor paralele ale partidelor opozante, s-a manifestat si bucuria pentru victoria lui Klaus Iohannis. Astfel, cand liderul ACL a ajuns in Piata Universitatii, multimea a inceput sa scandeze "Klaus, Klaus, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse", "Victorie", "Iohannis", "Jos Ponta", Romania, Romania, ole, ole, ole".

De asemenea, ei au intonat imnul national fluturand steaguri tricolore, iar unii au aprins torte.

00:00 Aproximativ 150 de tineri s-au adunat, duminica noapte, in centrul municipiului Galati, pe treptele Universitatii "Dunarea de Jos" pentru a-si manifesta sustinerea fata de romanii din diaspora, dar si bucuria in urma rezultatelor prezentate de exit-poll-uri care il dau castigator pe Klaus Iohannis.

Tinerii flutura steaguri ale Romaniei si scandeaza lozinci precum "Multumim diaspora", "Solidaritate diaspora", "Romania, trezeste-te!".

Acestia mai scandeaza si lozinci de sustinere a candidatului ACL Klaus Iohannis: "Klaus Klaus, scapa-ne de mincinos", "PSD, lasa-ne, ai ajuns istorie".

Actiunea tinerilor nu este autorizata, acestia spunand ca s-au mobilizat in mod spontan in urma unor discutii de pe retelele de socializare, dupa inchiderea urnelor.

Tinerii sunt supravegheati de cateva echipaje ale Jandarmeriei.

Cronologia evenimentelor, duminica, 17 noiembrie 2014:

23:55 Klaus Iohannis a ajuns, duminica noapte, in Piata Universitaii, unde mii de manifestanti scandeaza "Iohannis", "Jos Ponta" si "Ole, ole, Victor Ponta nu mai e". El a ajuns in Piata Universitatii in jurul orei 23.40, fiind primit cu aplauze de manifestanti, care au scandat "Klaus, Klaus, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse".

Iohannis a salutat multimea, in timp ce manifestantii cantau imnul national. In Piata Universitatii manifestantii scandeaza "Victorie", "Iohannis", "Jos Ponta", "Romania, Romania, ole, ole, ole" si flutura steaguri tricolore.

23:52 Mii de oameni au ocupat Piata Universitatii, dupa ce au manifestat, timp de peste cinci ore, pentru prelungirea scrutinului in diaspora si impotriva autoritatilor si a lui Victor Ponta, in piata fiind asteptat Klaus Iohannis.

Manifestantii scandeaza "Cine nu sare nu vrea schimbare" si "DNA vine sa va ia".

Duminica seara, oamenii au cerut in Piata Universitatii si la sediul Guvernului ca romanii din diaspora sa poata vota si dupa ora 21.00.

Ei au spus ca au iesit in strada in semn de solidaritate cu romanii din strainatate care si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale au stat la cozi interminabile pentru a ajunge sa voteze.

Dupa ora 21.00, aflandu-se la Guvern, acestia au cautat pe internet rezultatele exit poll-urilor, iar la aflarea acestora, au inceput sa scandeze "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii".

Doua exit poll-uri il prezentau pe Victor Ponta drept castigatorul alegerilor, cu o pondere de 50,72, respectiv 50,9 la suta din voturi, alte doua pe Klaus Iohannis, cu 51,5, respectiv 50,9 la suta din voturi, iar un al patrulea exit poll atribuia cate 50 la suta din voturi fiecarui candidat.

23: 45 CONSTANTA - Cateva sute de persoane participa, duminica seara, la Constanta, la un mars pe strazile din oras, scandand, intre altele, "Demisia" si "Jos Ponta", transmite corespondentul Mediafax.

Zeci de persoane s-au adunat, duminica, in jurul orei 21.00, in fata Prefecturii Constanta, de unde au plecat intr-un mars pe principalele bulevarde din oras.

Pe traseu, manifestantilor li s-au adaugat mai multe persoane, numarul acestora ajungand in prezent la cateva sute de oameni.

Oamenii scandeaza "Demisia", "Jos Ponta", "O dorinta sincera, Romania libera", "Nu stati la balcoane, ca muriti de foame", "Mazare si Nicusor in același dormitor", "Si voi si voi, veniti cu noi", "Jos comunismul", "Ole, ole, ole, Victor Ponta nu mai e".

Protestatarii sunt insotiti de cateva echipaje ale jandarmilor.

23:27 TARGU MURES SI ORADEA - Aproximativ o suta de persoane protesteaza, duminica seara, in Targu Mures, fata de modul in care au fost organizate alegerile prezidentiale in diaspora, manifestantii scandand: "Lasati-i sa voteze", in timp ce la Oradea circa 200 de persoane scandeaza impotriva Guvernului Ponta.

Aproximativ o suta de persoane, majoritatea tineri, s-au strans, duminica seara, cu putin inainte de ora 22.00, la ceasul floral din Targu Mures, scandand: "Jos minciuna", "Lasati-i sa voteze" si "Iohannis", transmite corespondentul Mediafax.

Tinerii s-au adunat in urma unei mobilizari pe retelele de socializare si spun ca prin protestul lor vor sa-si exprime solidaritatea cu romanii din diaspora care nu au apucat sa voteze.

Si la Oradea au loc proteste duminica seara, aproximativ 200 de oradeni manifestand in centrul orasului impotriva Guvernului Ponta, dar si in semn de solidaritate cu romanii care nu au reusit sa voteze in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

Protestul a inceput in Piata Unirii, dupa inchiderea urnelor de vot, iar oamenii, in pofida ploii marunte si dese, s-au mutat ulterior in fata sediului PSD Bihor, in Piata 1 Decembrie, scandand: "Demisia!" si "Jos Ponta!".

Oamenii s-au mobilizat prin intermediul retelelor de socializare, dandu-si intalnire la statuia lui Mihai Viteazul din Piata Unirii, unde au strigat: "Vor sa voteze, lasati-i sa voteze!", "Victor Ponta nu uita / Romania nu te vrea!", "Ponta ne minte / Iohannis presedinte!".

In judetul Mures, prezenta la vot la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale a fost de 58.06%, iar in judetul Bihor de 62,56%.

23:04 CLUJ-NAPOCA Numarul participantilor la marsul din centrul municipiului Cluj-Napoca depasește 3.000 de persoane, acestia blocand trei din patru benzi de circulatie pe Bulevardul 21 Decembrie si strada Memorandumului, intre care si banda pentru transportul in comun dinspre cartierul Manastur spre Marasti. Participantii la marsul de duminica seara au strabatut Bulevardul Eroilor, Piata Avram Iancu, unde au scandat "Jos Ponta" si "Afara, afara cu PSD din tara", in fata sediului PSD Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marsul a continuat prin fata Prefecturii, numarul participantilor depasind 3.000, pe Bulevardul 21 Decembrie, Piata Unirii si strada Memorandumului, unde sunt blocate, la ora transmiterii acestei stiri, trei benzi de circulatie din cele patru existente, fiind blocata astfel si banda pentru transportul in comun care face legatura intre cartierele Manastur si Marasti. Ca urmare, opt autobuze si troleibuze sunt oprite pe traseu.

22:47 Protestatarii din Capitala sustin ca fortele de ordine au dat cu gaze lacrimogene in multime.

22:41 Bucurestenii prezenti la protestul din Capitala estimeaza ca circa 10.000 de persoane se afla pe strazi.

 

22:26 Bucurestenii care participa la marsul din Capitala s-au urcat pe stalpii de iluminat si au dat jos bannerele cu Victor Ponta.

 
 

22:24 TIMISOARA - Aproximativ 500 de persoane protesteaza, duminica seara, in Piața Victoriei din Timișoara, fața de modul in care au fost organizate alegerile prezidențiale in diaspora, protestatarii avand steaguri tricolore și pancarte, in timp ce la Arad se scandeaza "Libertate".

Aproximativ 500 de persoane, majoritatea tineri, protesteaza, la ora transmiterii acestei știri, in Piața Victoriei din Timișoara, in fața Operei Romane, nemulțumiți de modul in care au fost organizate alegerile in diaspora, transmite corespondentul MEDIAFAX. Oamenii au steaguri tricolore, dar și drapelul fostei regiuni Banat, precum și pancarte cu mesaje precum "Victor Ponta, ghinion, țara s-a trezit din somn", "Suntem mandri de romanii noștri" si "Suntem mandri de voi". Protestatarii din Timișoara striga: "Cine nu sare, cine nu sare, ori e cu Ponta, ori e prost de moare", toata lumea din Piața Victoriei sarind pe loc.

De asemenea, ei striga "Hoții", "Timișoara", "Noi suntem romani", "Sibiu", "Unitate", "Ponta, demisia" și "DNA sa vina sa va ia". Si la Arad, aproximativ 50 de tineri, membri si simpatizanti ai ACL, au iesit in fata Primariei dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, agitand steaguri tricolore si scandand "Libertate".

22:03 CLUJ - NAPOCA - Aproximativ 1.500 de persoane s-au adunat, duminica seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu diaspora, dar si pentru a-si arata bucuria dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ulterior ei pornind intr-un mars prin centrul orasului, unde striga ”Jos Ponta!”.

In Piata Unirii din Cluj-Napoca, oamenii au inceput sa se adune inca din jurul orei 17.30, numarul lor crescand treptat, astfel ca la ora transmiterii acestei știri in zona se afla aproximativ 1.500 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX. Oamenii striga "Jos Ponta", "Jos Guvernul", "Demisia", "Jos, Ponta, jos, ca esti un mincinos", "Ole, ole, Victor Ponta nu mai e", "Ghinion, ghinion, tara s-a trezit din somn".

Unul dintre manifestanti a spus ca a venit inca de la ora 17.30 in piata, pentru a-si exprima solidaritatea cu romanii din diaspora, care au stat ore intregi la coada ca sa voteze. "Ne-am adunat la inceput un grup mic, ca sa ne manifestam solidaritatea cu romanii aflati peste hotare, care au fost nevoiti sa stea ore intregi la coada la consulate si ambasade pentru a vota. Am dat un cartonas rosu Guvernului pentru incompetenta cu care a organizat cele doua tururi de scrutin pentru prezidentiale.

Ne bucuram ca dupa rezultatele exit-poll-urilor Victor Ponta a cam pierdut si ar trebui sa ne lase", a spus cluj. Ulterior, manifestantii au pornit intr-un mars pe Bulevardul Eroilor, scandand "Vor sa voteze, lasati-i sa voteze", "Multumim diaspora", "Iesiti din casa, daca va pasa" si "Multumim studentilor". Manifestația este supravegheata de jandarmi, nefiind autorizata. In județul Cluj, prezența la vot la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale a fost de peste 66%.

21:56 IASI - Aproximativ 150 de persoane participa, duminica seara, la Iasi, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora, ei scandand: ”Lasati-i sa voteze” si ”Demisia”, transmite corespondentul Mediafax.

Oamenii s-au strans, incepand cu ora 21.00, in Piata Unirii din centrul Iasiului, actiunea fiind spontana.

Manifestantii scandeaza ”Lasati-i sa voteze” si ”Demisia” si au pancarte cu mesaje de solidaritate cu diaspora, precum ”Diaspora, Iasiul e de partea ta”.

Totodata, manifestantii au steaguri tricolore, huiduie si fluiera. Actiuni similare au loc, duminica seara, in Bucuresti, Brasov si Sibiu.

21:52 SIBIU - Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, duminica seara, in fata sediului ACL din Sibiu, cantand imnul Romaniei si scandand numele lui Klaus Iohannis, precum si lozinci precum "Klaus, Klaus, ne-ai scapat de Mickey Mouse", transmite corespondentul Mediafax.

Aproximativ 200 de persoane, majoritatea tineri, se afla, la ora transmiterii acestei stiri, in fata sediului ACL Sibiu, aflat pe bulevardul central al orasului, si scandeaza numele lui Klaus Iohannis.

Ei au steaguri tricolore si foi A4 pe care au scris mesaje precum "Ghinion, tara s-a trezit din somn", "Noi am votat, nu am pontat" si "Am fost eroi in turul 2".  De asemenea, participantii la manifestare striga "Victorie", fluiera si aplauda. Din toate zonele centrale ale orasului continua sa soseasca alte persoane, cu baloane, fluiere, vuvuzele.

Manifestantii canta Imnul Romaniei si scandeaza "Klaus, Klaus ne-ai scapat de Mickey Mouse", "In Piata Mare este sarbatoare", "Iohannis, nu uita, de astazi ne conduci tara".

Manifestatia este supravegheata de mai multe echipaje de jandarmi.

21:50 Protestatarii au depasit cordonul de jandarmi. Atmosfera tensionata in Bucuresti.

21:40 Cei aproximativ 3.000 de oameni care s-au strans la Bucuresti se afla in Piata Victoriei, zona Muzeului Antipa, si la Arcul de Triumf. Protestatarii au vrut sa maerga la sediul PSD, insa au fost opriti de jamdarmi cu dubele.

21:36 Vin si primele imagini de la protestele din Bucuresti. Jamdarmii ii opresc pe protestatari cu dubele.

 

 

21:34 BRASOV - Peste 200 de persoane participa, duminica seara, la Brașov, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora, ei scandand: ”Vrem alegeri corecte” și ”Jos, jos, Guvernul mincinos”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Participanții s-au adunat in fața sediului Prefecturii Brașov incepand cu ora 20.00, ei avand steaguri tricolore și scandand: ”Noi de aici nu plecam, nu plecam acasa, pana nu ne caștigam libertatea noastra”, ”Vrem alegeri corecte”, ”Jandarmeria apara hoția”, ”Uniți salvam toata Romania”, ”Jos, jos, Guvernul mincinos” și ”Cinste lor, cinste lor, eroilor”. De asemenea, ei au pancarte cu mesaje precum: ”Eroii nu mor niciodata” și aplauda. Sediul Prefecturii, unde se afla manifestanții, este incercuit de jandarmi, mitingul fiind spontan.

21:30 Peste 3.000 de oameni se indreapta catre sediul PSD din Bucuresti, insa au fost blocati de jandarmi, potrivit Digi 24.

21:25 George Buhnici, aflat pe Bulevardul Magheru, a filmat protestatarii care se indreptau spre Guvern.

 

21:23 Aproximativ 1.500 de persoane manifesteaza la Guvern, pentru prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, dupa ce au vazut rezultatele exit poll-urilor, mai multi manifestanti incepand sa scandeze "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii", potrivit Mediafax.

Manifestantii se afla in fata Guvernului, unde sunt incadrati de jandarmi. Dupa ora 21.00, acestia au cautat rezultatele exit poll-urilor, iar la aflarea acestora, unii au inceput sa scandeze "Ponta, nici nu stii cat de mic incepi sa fii". Doua exit poll-uri il prezinta pe Victor Ponta drept castigatorul alegerilor, cu o pondere de 50,72, respectiv 50,9 la suta din voturi, alte doua pe Klaus Iohannis, cu 51,5, respectiv 50,9 la suta din voturi, iar un al patrulea exit poll atribuie cate 50 la suta din voturi fiecarui candidat.

20.40: Peste 1.000 de manifestanti, care cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, se indreapta spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi la sediul PSD, la ora 21.00, cand se asteapta ca premieul Victor Ponta sa fie acolo. Manifestantii se deplaseaza pe trotuar si pe prima banda a bulevardului Lascar Catargiu, spre Piata Victoriei.

Acestia scandeaza "Cozile de la Paris sunt la fel ca-n comunism", "Dati ordonanta, sa voteze Franta", "Tovarasi, prelungiti votul" si "Democratia e votul, nu hotia", dar si lozinci la adresa Ministerului Afacerilor Externe.

 

20:21 Cei peste 500 de manifestanti de la Piata Universitatii, care cer prelungirea scrutinului pentru romanii din diaspora, au pornit in mars spre sediul Guvernului, unii dintre ei spunand ca vor sa ajunga apoi la sediul PSD, la ora 21.00, cand se asteapta ca premieul Victor Ponta sa fie acolo.

Manifestantii se deplaseaza pe trotuar si pe prima banda a bulevardului Magheru, unde coloana de oameni este incadrata de politisti rutieri pe motociclete, in timp ce pe restul benzilor se circula normal.

500 de bucuresteni s-au adunat in Piata Universitatii

Peste 500 de persoane protesteaza, duminica seara, in Piata Universitatii din Capitala, cerand ca romanii din diaspora sa poata vota si dupa ora 21.00, manifestantii scandand "Cozile de la Paris sunt la fel ca-n comunism", "Dati ordonanta, sa voteze Franta" si "Democratia e votul, nu hotia", potrivit Mediafax.

Manifestantii au inceput sa se adune de la ora 18.00, in zona din fata Teatrului National din Piata Universitatii, spunand ca au iesit in strada in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale stau la cozi interminabile pentru a ajunge sa voteze.

Acestia cer institutiilor responsabile sa dispuna, printr-un act normativ, prelungirea programului de votare dupa ora 21.00, pentru ca altfel foarte multi romani din diaspora nu vor mai ajunge sa isi exprime optiunea electorala, din cauza timpului foarte mare de asteptare pana cand ajung in sectia de votare.

Bucurestenii se aduna in centrul Capitalei

Cateva zeci de bucuresteni sunt acum in strada pentru alegeri corecte si libere in diaspora.

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Primele exit-poll-uri. BEC a anuntat prezenta la urne: 44,5%, ora 16:00

Bucurestenii au cu ei pancarte pe care scrie "Tot pentru vot/Tot pentru tara", "Suntem aici, veniti si voi!" sau "Iesiti din casa, daca va pasa!".

CITESTE SI: ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL DOI. Harta prezentei la vot. Din ce judete ar putea veni surpriza pe ultima suta de metri

Romanii au protestat si weekendul trecut, dar si vineri pentru alegeri libere in diaspora. Vineri, zeci de mii de romani au iesit in strada in Cluj, Bucuresti, Timisoara, Sibiu sau Bacau, solidari cu diaspora.

CITESTE SI: INCIDENTE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Momentul in care o femeie descopera ca a semnat altcineva in locul ei. VIDEO

Cozile impresionante de oameni formate si azi la Londra, Paris, Munchen, Dublin, Torino, Verona sau Roma i-a determinat pe romani sa iasa din nou in strada.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Prezenta la vot in tara, 62,04%, cea mai mare dupa scrutinul din 2000
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Prezenta la vot in tara, 62,04%, cea mai mare dupa scrutinul din 2000

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Pe www.stirileprotv.ro puteti urmari informatii in timp real despre evolutia scrutinului.

EXIT-POLL - ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis castiga 4 din cele 5 sondaje
EXIT-POLL - ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis castiga 4 din cele 5 sondaje

EXIT-POLL - ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primele rezultate ale exit-poll-urilor vor fi prezentate in timp real pe www.stirileprotv.ro, in al doilea tur al alegerilor.

INCIDENTE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Momentul in care o femeie descopera ca a semnat altcineva in locul ei. VIDEO
INCIDENTE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014, TURUL II. Momentul in care o femeie descopera ca a semnat altcineva in locul ei. VIDEO

StirilePROTV.ro a prezentat, pe tot decursul procesului de vot,  cele mai noi informatii si INCIDENTELE de la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014, TURUL II.
 

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.