Ads by INTERNET PROTV

Imagini unice surprinse intr-o padure din Covasna. Specialistii considera evenimentul o mare victorie

Embed:

4 ursi extrem de simpatici se scalda intr-o baltoaca, in timp ce undeva in apropiere, se plimba un lup. Filmarea a fost realizata de specialisti straini in 2015, in cadrul unui proiect de monitorizare a faunei salbatice de la noi.

Inainte sa intre in hibernare, cei 4 ursuleti grasuti se scalda si se bucura de ultimele zile calduroase ale lui 2015.

Para Zoltán, presedintele Asociatiei Vinca Minor: "O familie de ursi cu trei pui, doi sunt de trei ani si unul de doi ani. Au gasit aici un petic de apa unde se pot racori se vede ca sunt foarte sanatosi, bine intretinuti"

Tot intr-o padure din Balvanyos, judetul Covasna, a fost filmat si un lup singuratic. Specialistii vad aparitia lui ca pe o victorie. Lupii sunt tot mai putini si mai scumpi la vedere.

Botond Hegyeli consultant tehnic la Asociatia Vinca Minor: "Noi putem spune ca suntem norocosi pentru ca in situl Csomad - Balvanyos mai avem destule locuri unde animalele isi gasesc hrana, isi gasesc conditii de viata optime.”

In doar cateva ore, cele doua filme au fost vizionate si distribuite pe retelele de socializare de mii oameni. Incurajati de acest succes administratorii sit-ului planuiesc ca viitor sa ii plimbe prin aceasta zona pe cei interesati sa vada cum traiesc animalele salbatice.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Martie 2016
Citeste mai multe despre: hibernare, ursi, Covasna, filmare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed