Cum sa faci un drob ca un adevarat MasterChef. Gateste-l dupa reteta lui Catalin Scarlatescu

×
Codul embed a fost copiat

In functie de cum ii este norocul de la stana si pana pe platoul cu antreuri din ziua de Pasti, mielul poate face un popas si intr-o bucatarie de lux.

Un loc in care drobul, stufatul si borsul primesc aromele fine si rafinate pe care si le doreste orice gospodina.

Incepand de miercuri, maestrul Catalin Scarlatescu, jurat la MasterChef, ne va fi aliat. Vom traduce retete clasice, in rezultate de 5 stele.

In acest prim episod, aflati toate secretele unui drob. Savuros, usor digerabil, bogat in verdeata si, mai ales, in amintiri din copilarie.

Prima etapa este cea... chirurgicala. Maestrul Catalin Scarlatescu asista si da indicatii. Macelarul si bucatarul-sef duc lupte grele cu mielul de 18 kilograme.

Citește și
MasterChef
Nervii concurentilor, pusi la incercare de jurati, in a doua editie-spectacol MasterChef
Prima reacție de la Moscova, după ce Joe Biden le-a dat voie ucrainenilor să atace Rusia cu rachete americane cu rază lungă de acțiune

Maestrul de la Howard Johnson pune in practica metoda bunicii: aseaza alaturi de maruntaie bucati grase de pe burta si slabe de muschi.

Ceapa se taie din 2 in 2 milimetri sau cat se poate de fin. Apoi se presara o mana de sare - neaparat grunjoasa. E un fel brut, nu-i loc de fineturi.

Pentru un drob de 6 stele, maestrul implica acum masina de tocat... pe nume Stelica. Intre timp, marunteste patrunjel si marar, cu tot cu tulpini.

Tusa finala: totul se inveleste in prapure de miel. Si sta la cuptor, la foc mic, in jur de o ora.

Urmariti si in urmatoarele zile, la Stirile ProTV de la ora 19:00, retete de Paste pregatite de Catalin Scarlatescu.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Cererea FRF a fost respinsă de UEFA! "Am primit precizarea că nu"
NEWS ALERT Cererea FRF a fost respinsă de UEFA! "Am primit precizarea că nu"
Citește și...
Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef
Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef

Oare ce preparate se gasesc pe mesele juratilor MasterChef, de Paste?

Nervii concurentilor, pusi la incercare de jurati, in a doua editie-spectacol MasterChef
Nervii concurentilor, pusi la incercare de jurati, in a doua editie-spectacol MasterChef

A fost o seara plina de emotii si retete culinare speciale sau "oribile", cum au spus bucatarii din juriu la MasterChef.

O concurenta a vrut sa convinga juriul cu un preparat afrodisiac, la MasterChef
O concurenta a vrut sa convinga juriul cu un preparat afrodisiac, la MasterChef

Sortul “MasterChef” nu se obtine usor, iar concurentii din prima editie a show-ului de la Pro Tv au simtit asta pe pielea lor.

Recomandări
Ce averi au candidații la alegerile prezidențiale. De la terenuri și case până la lingouri de aur, bijuterii și tablouri
Ce averi au candidații la alegerile prezidențiale. De la terenuri și case până la lingouri de aur, bijuterii și tablouri

Proprietăţi în ţară şi străinătate, pensii şi salarii consistente, bijuterii, tablouri, lingouri de aur, conturi la bănci din România sau din afară se regăsesc în declaraţiile de avere depuse de candidaţii la alegerile prezidenţiale.

România se pregătește să intre pe piața microcipurilor, dominată de Asia. Cine le va produce în țară
România se pregătește să intre pe piața microcipurilor, dominată de Asia. Cine le va produce în țară

Într-o criză continuă de semiconductori, mai multe universități și companii din România vor să se afirme pe această piață dominată de Asia.

„20 de zile în Mariupol”, o cronică de război neficționalizată premiată cu Oscar, marți la PRO TV
„20 de zile în Mariupol”, o cronică de război neficționalizată premiată cu Oscar, marți la PRO TV

Filmul ucrainean 20 Days in Mariupol, care a fost filmat în interiorul orașului asediat în timpul asaltului forțelor ruse, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun documentar la ceremonia decernării premiilor Academiei americane de film de anul acesta.