Cum sa faci un drob ca un adevarat MasterChef. Gateste-l dupa reteta lui Catalin Scarlatescu

×
Codul embed a fost copiat

In functie de cum ii este norocul de la stana si pana pe platoul cu antreuri din ziua de Pasti, mielul poate face un popas si intr-o bucatarie de lux.

Un loc in care drobul, stufatul si borsul primesc aromele fine si rafinate pe care si le doreste orice gospodina.

Incepand de miercuri, maestrul Catalin Scarlatescu, jurat la MasterChef, ne va fi aliat. Vom traduce retete clasice, in rezultate de 5 stele.

In acest prim episod, aflati toate secretele unui drob. Savuros, usor digerabil, bogat in verdeata si, mai ales, in amintiri din copilarie.

Prima etapa este cea... chirurgicala. Maestrul Catalin Scarlatescu asista si da indicatii. Macelarul si bucatarul-sef duc lupte grele cu mielul de 18 kilograme.

Citește și
MasterChef
Nervii concurentilor, pusi la incercare de jurati, in a doua editie-spectacol MasterChef

Maestrul de la Howard Johnson pune in practica metoda bunicii: aseaza alaturi de maruntaie bucati grase de pe burta si slabe de muschi.

Ceapa se taie din 2 in 2 milimetri sau cat se poate de fin. Apoi se presara o mana de sare - neaparat grunjoasa. E un fel brut, nu-i loc de fineturi.

Pentru un drob de 6 stele, maestrul implica acum masina de tocat... pe nume Stelica. Intre timp, marunteste patrunjel si marar, cu tot cu tulpini.

Tusa finala: totul se inveleste in prapure de miel. Si sta la cuptor, la foc mic, in jur de o ora.

Urmariti si in urmatoarele zile, la Stirile ProTV de la ora 19:00, retete de Paste pregatite de Catalin Scarlatescu.

Articol recomandat de sport.ro
Georgina, logodnica lui CR7, postare de 5 stele pe rețelele social media: ”BOOM! / Preciosa”
Georgina, logodnica lui CR7, postare de 5 stele pe rețelele social media: ”BOOM! / Preciosa”
Citește și...
Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef
Sunteti adeptii mincarurilor traditionale pentru masa de Paste? Ce ne recomanda juratii Masterchef

Oare ce preparate se gasesc pe mesele juratilor MasterChef, de Paste?

Nervii concurentilor, pusi la incercare de jurati, in a doua editie-spectacol MasterChef
Nervii concurentilor, pusi la incercare de jurati, in a doua editie-spectacol MasterChef

A fost o seara plina de emotii si retete culinare speciale sau "oribile", cum au spus bucatarii din juriu la MasterChef.

O concurenta a vrut sa convinga juriul cu un preparat afrodisiac, la MasterChef
O concurenta a vrut sa convinga juriul cu un preparat afrodisiac, la MasterChef

Sortul “MasterChef” nu se obtine usor, iar concurentii din prima editie a show-ului de la Pro Tv au simtit asta pe pielea lor.

Recomandări
LIVE: Președintele Nicușor Dan vorbește despre ”problemele din justiție”, după ce a primit de la magistrați ”sute de pagini”
LIVE: Președintele Nicușor Dan vorbește despre ”problemele din justiție”, după ce a primit de la magistrați ”sute de pagini”

Presedintele României, Nicușor Dan, susține la această oră o declarație de presă la Palatul Cotroceni, care poate fi urmărită LIVE pe www.stirileprotv.ro.  

Marş memorial pe 21 decembrie, de la Piaţa Victoriei la Piaţa Revoluţiei: „Dosarul victimelor din 1989 este o ruşine”
Marş memorial pe 21 decembrie, de la Piaţa Victoriei la Piaţa Revoluţiei: „Dosarul victimelor din 1989 este o ruşine”

Un marş memorial pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Universităţii - Piaţa Revoluţiei, este anunţat pentru 21 decembrie, de la ora 17.00.

S-au împlinit 36 de ani de când Timișoara a devenit primul oraș liber de comunism din România: ”Am fost inconștienți”
S-au împlinit 36 de ani de când Timișoara a devenit primul oraș liber de comunism din România: ”Am fost inconștienți”

În 20 decembrie s-au împlinit 36 de ani de când Timișoara a devenit primul oraș liber de comunism din România. Sirenele, care atunci anunțau că oamenii și-au recâștigat libertatea, au răsunat din nou în oraș, în semn de omagiu.