Marturiile socante ale tinerelor racolate in secta din Targu Mures. Ce le promitea gurul in schimbul favorurilor sexuale

×
Codul embed a fost copiat

Continua marturiile socante in sinistrul caz al fostului muzician care timp de opt ani a racolat studente de la Universitatea de Arta din Targu Mures, pe care le izola de familie si le exploata
sexual.

El a fost ajutat de angajate sau chiar de foste studente ale Universitatii. Un personaj cheie a fost machieuza institutului, care a convins multe tinere sa se mute intr-o casa izolata si sa se supuna..."maestrului". In timp ce individul a fost arestat, femeia se ascunde in strainatate.

Kelemen Nusa, machieuza Universitatii de Arte, l-a cunoscut pe Sebastian Apostolache pe vremea cand acesta colabora cu institutia ca muzician. Incetul cu incetul au pus la cale planul diabolic, in care au racolat mai multe studente de pe urma carora profitau.

Speculand vulnerabilitatea tinerelor, femeia devenea confidenta lor si, in timp, le castiga increderea. Apoi le sugera ca exista si o alta cale de a fi fericit in viata, apropierea de divinitate, prin cercul condus de asa zisul guru Sebastian.

Acesta le spunea victimelor ca Dumnezeu are 9 ingeri principali, care sunt denumiti Cehovi, iar cel mai important dintre ei este...Cehov1 adica Isus, cu care Sebastian Apostolache sustinea ca ar fi tot timpul in legatura.

Citește și
secta
Dezvaluirile procurorilor DIICOT despre ororile din "casa sfanta". Cea mai mica victima a sectei "Cercul" avea 11 ani
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

"Sebi mi-a spus ca trupul lui este un "recipient'' vizitat periodic de "entitati superioare'', pe nume CEHOVI si chiar si spiritul lui Isus Cristos. Acest lucru mi l-a spus soptit la ureche, motivand ca in permanenta este urmarit de alte entitati negative”, conform DIICOT

Gasparik Attila, profesor UAT Targu Mures: "Era coafeza institutiei, si eu am scris mai multe referate importiva ei ca nu si-a exercitat activitatea cum ne doream noi, ea tot timpul se plangea ca nu are bani, ca nu are timp, era foarte ciudata."

Femeia si-a adus chiar propria fiica in grup pentru a fi initiata sexual. In 2008 copila avea doar 11 ani. Ulterior aceasta i-a devenit complice lui Sebastian Apostolache.

Victimele au povestit cum erau convinse sa se alature "Cercului"

Victimele au povestit in detaliu cum erau convinse de grupare sa se alature cercului si sa accepte regulie lui, mai ales ruperea relatiilor cu familia.

Sebastian Apostolache si complicea lui le promiteau tinerelor studente ca mai tarziu vor juca in productii straine. Pentru a fi mai convingatori, una dintre ele a fost dusa la Viena unde, intr-o camera de hotel, era amenajat un podium pentru repetitii iar fetei i s-a spus ca va juca in diferite piese de teatru.
Profesorii de la Universitatea de Arta din Targu Mures sunt socati de cele intamplate, mai ales ca le cunosteau pe unele victime.

Kovacs Levente, regizor si profesor UAT Targu Mures
: Erau studentele mele. Cu Gyongyi de cateva zile m-am intalnit, mi s-a parut destul de normala, slabita putin

Gasparik Attila, profesor UAT Targu Mures: "Studentii nostri vara pleaca in strainaiate si lucreaza acolo sa aiba bani sa isi plateasca studiile, ca multi au parinti someri si trebuie sa lucreze undeva. Sunt foarte vulnerabili."

"Tinerele erau puse sa citeasca Biblia, scrierile fiind interpretate intr-un mod unic si zilnic, la ora 12 noaptea, acestea trebuiau sa aprinda o lumanare alba in fata careia sa se roage de 3 ori „Tatal Nostru" dezbracate complet", se mai arata in referatul celor de la DIICOT.

Una dintre victime le-a declarat anchetatorilor ca, initial, a crezut ca, frecventand grupul, va evolua spiritual.

"S-au intamplat multe lucruri marunte carora eu le acordam o importanta si semnificatie deosebita. De fiecare data el imi spunea ca datorita lui se intampla asta (justifica sir razele de soare spunand ca el a facut sa apara pe cerul innorat). Controlul si dependenta totala de membrii grupului nu am perceput-o, deoarece s-a manifestat treptat”, conform referatului DIICOT.

Sebastian Apostolache si principala sa complice, Kelemen Nusa, le explicau victimelor ca sunt in prezenta unor puteri supranaturale dar ca, deocamdata, ele nu pot sa le vada.

"Inculpatul Apostolache Sebastian a adus la prima lor intalnire un aparat mic, ce functiona cu baterii, si cu care el spunea ca-i verifica meridianele si canalele pentru a vedea daca sunt deschise, in caz contrar, energia nu circula bine”
se arata intr-un referat al DNA.

Individul a fost retinut pentru 30 de zile pentru initierea unui grup infractional organizat, trafic de persoane si trafic de minori. Alaturi de el, sunt cercetate, in arest la domiciliu sau sub control judiciar, patru femei. Principala sa complice, Kelemen Nusa se ascunde in strainatate.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Tinerele din secta
Tinerele din secta "Casa Sfanta" fac dezvaluiri. Dupa ce erau abuzate sexual, erau puse sa faca credite la banca pentru guru

Cazul asa-zisului maestru spiritual din Targu Mures si al gruparii pe care o conducea din 2008, continua sa socheze, pe masura ce victimele "se trezesc" la realitate si fac declaratii.

Dezvaluirile procurorilor DIICOT despre ororile din
Dezvaluirile procurorilor DIICOT despre ororile din "casa sfanta". Cea mai mica victima a sectei "Cercul" avea 11 ani

Femeia care le racola pe victimele sectei "Cercul” si-a lasat fiica de 11 ani sa fie exploatata sexual de catre membrii gruparii, sustin procurorii DIICOT.

Studente din Tg. Mures, racolate intr-o secta si obligate sa ia parte la ritualuri sexuale bizare. Liderul spiritual, arestat
Studente din Tg. Mures, racolate intr-o secta si obligate sa ia parte la ritualuri sexuale bizare. Liderul spiritual, arestat

Caz socant la Targu Mures, unde mai multe studente de la Universitatea de Arte au fost racolate si exploatate sexual, in cadrul unor ritualuri greu de imaginat.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. Nu s-au înregistrat victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc vineri dimineață la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO
Ce a găsit armata în locul în care a căzut drona militară, în Brăila. Reacția MApN | VIDEO

Ministerul Apărării Naționale (MApN) anunţă vineri că elemente dintr-o posibilă dronă au fost găsite în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.