Aventurile travestitilor care se prostitueaza la Gara de Nord. "Opresc masinile: iubita, stai putin. Le zic eu sunt iubitul"

×
Codul embed a fost copiat

Agitatie in zona Garii de Nord a Capitalei unde mai multi indivizi au fost ridicati de politia locala in timp ce incercau sa racoleze alti barbati pentru a intretine relatii amoroase contra cost.

Mai multe persoane au fost audiate de politia locala. Imbracati in haine de dama, cu tocuri cui si fardati peste masura, au devenit obisnuiti ai sectiilor de politie. Amenzile nu-i sperie pentru ca pur si simplu nu le platesc si de fiecare data se intorc pe strada.

„Ma machiez, ma fac frumoasa ca ma da la TV”

Daniel sau Dana International, cum este cunoscut in viata de noapte a capitalei, povesteste ca nu s-a simtit niciodata cu adevarat barbat. S-a nascut in Bucuresti, dar parintii au vandut casa si s-au mutat in provincie. Nu i-a placut viata de acolo, asa ca s-a intors in capitala.

"La 8 ani, mi-am dorit sa fiu femeie, mi-am pus tate, dar le-am dat jos. 15 ani de prostitutie. De la 13 ani din asta traiesc, mananc, beau, ma distrez.Tariful: 200-300 de ron, pentru mine e profitabil''

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Se considera veterana zonei la Gara de Nord. „Nu-i racolez eu, ei vin la mine, eu nu-i bag in seama, 3-4-5 pe zi. Oameni ca lumea, cu stare.”

La fel de deschisa este si Cristina. De fapt, s-a nascut Ionut, dar nu i place acest lucru, asa ca a decis ca e mai bine sa fie travestit. "Imi place, astia suntem si n-are rost sa ne ferim''.

S-a intors de o luna in Romania, dupa ce mai multa vreme a practicat prostitutia in Italia. ''Acolo nu vine sa ne ia. Acolo nu are voie sa se ia de tine, sa-ti dea amenda''

Cu banii pe care ii castiga intr-o noapte isi poate cumpara pantofi cu toc si o fusta scurta...spune ea.

"Si acum ma confunda, opresc masinile: iubita, ia stai putin, si spun eu sunt iubitul si spun au ce bine arati...multumesc”

Asa atrage...''clienti importanti.'' ''Daca va spun, ramaneti cu gura cascata. Tu stii ce senator am avut aseara? Si oameni instariti”.

Agentii spun ca sunt amendate chiar si pentru perturbarea linistii publice, pentru ca se cearta pe clienti. In viata lor, declaratiile date politistilor sunt insa un lucru obisnuit.

''Data trecuta cand ne-au luat eram multe, dar eu eram singurul travestit.'

De la inceputul anului peste 200 de prostituate au fost amendate doar in Bucuresti. In total, au de plata sute de mii de lei, insa nu achita aceste sanctiuni. Nimeni nu le verifica daca au analizele la zi, asa ca toti clientii pot contacta boli grave daca isi petrec timpul in compania lor.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Noua proxeneti periculosi, retinuti in Capitala. Cum taxa trotuarul
Noua proxeneti periculosi, retinuti in Capitala. Cum taxa trotuarul "Bistrita" si scotea bani de la alte prostituate

In Capitala, unii pun bordurile, iar altii le taxeaza. Este si cazul unor proxeneti acuzati de procurorii DIICOT ca au fixat un tarif de aproximativ 200 de lei pe zi pentru fetele care voiau sa se vanda intr-o anumita zona a Bucurestiului.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.