Augustin Viziru, interviu exclusiv: "M-am taiat pana la os, am secerat 3 tendoane". Cat va dura recuperarea

×
Codul embed a fost copiat

Emotii mari, dar si momente dramatice au marcat, sambata seara, finala emisiunii "Ferma vedetelor". Augustin Viziru, unul dintre concurenti, s-a ranit grav cand spargea lemne cu un topor.

A reusit totusi sa castige proba si sa se califice in ultima etapa a finalei. Insa rana a fost mult mai grava decat a crezut initial, iar Augustin a ajuns la Spitalul Floreasca, unde a fost operat. Locul in finala i-a fost luat de George Vintila, care dupa proba eliminatorie disputata cu Dan Helciug, a invins-o pe Vica Blochina si a castigat.

 Duminica dimineata, dupa operatie, Augustin l-a felicitat pe invingator. Aproape trei milioane de telespectatori au urmarit sambata seara finala de la Ferma Vedetelor.

Augustin Viziru si George Vintila au fost primii concurenti care s-au duelat in semifinalele emisiunii Ferma Vedetelor. Augustin a mai trecut o data prin proba de taiat lemne, la primul sau duel cu Stefan Stan. Sambata, insa, coada toporului i-a scapat din mana si s-a ranit grav la mana stanga.

"Am vazut prin manusa ca m-am taiat si am vazut ca incepe sa curga sange din ce in ce mai mult, nu stiu de ce nu mi-a trecut prin cap sa ma opresc, si am continuat, curgea din ce in ce mai mult sange si nu ma interesa si taiam in continuare", a povestit Augustin Viziru.

Citește și
Augustin Viziru
Augustin Viziru vorbeste, in premiera, despre divortul de Oana Mares - VIDEO
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

El a castigat proba si, initial, nu si-a dat seama cat de grava este taietura, desi durerea era tot mai puternica. Medicii au intervenit imediat cum s-a terminat proba.

"In momentul in care au venit, mi-am dat manusa jos. Pana atunci nu vazusem ce e acolo si cand mi-am da manusa jos nu arata bine. M-am taiat pana la os. Imi vedeam osul cum misca pe acolo si cand mi-a spus intinde-te pe jos, i-am spus - da ce ma, am murit? Nu e atat de grav, zice nu nu, ca o sa lesini", a explicat Augustin.

De altfel, medicilor le-a fost greu sa-l convinga sa plece la spital.

"Mi-am dat seama din prima ca e grav ce s-a intamplat si i-am spus "haide, ma, ia doua trei fase, bandajeaza bine sa nu mai pierd sange. "Bai, se scurge sangele din tine, trebuie sa mergi la spital". Si a fost asa un ping pong intre mine si doctor de vreo 5 minute si mi-a spus "Bai nebunule, trebuie sa mergi la spital. Nu e de joaca. Poti sa iti pierzi mana". Sa pierd finala? Nu se poate asa ceva", a mai spus Augustin.

Din emisiune, el a fost transportat direct la spital si operat de urgenta.

"Am avut toate cele 3 tendoane secerate de la degetul mare", afirma Augustin.

Dupa plecare sa, concursul a continuat. Asa si trebuia, spune Augustin, desi unii spectatori au declarat ca e nedrept ca el sa nu lupte in marea finala.

"In momentul in care eu m-am accidentat, mi s-a parut absolut firesc si normal sa ies din competitie. Trebuia sa ajung la spital si showul nu putea fi amanat ca sa ma repar eu. Reparatia mea o sa dureze cam vreo 3 luni de zile", a explicat el.

Asa ca, potrivit regulamentului concursului, George Vintila si Dan Helciug, au jucat ruleta ruseasca, iar George a avut mai mult noroc. A intrat in finala cu Vica Blochina si a reusit s-o invinga la cele doua probe, Arunca Potcoava si Marul Victoriei.

George Vintila: "Am avut tot felul de minusuri, plusuri, bile albe, negre. Ma bucur mult ca am ajuns aici si ca am reusit sa dovedesc."

25 de mii de euro a fost premiul castigat de George Vintila pentru ca a intrat in ferma la jumatatea concursului. Ceilalti 25 de mii de euro pusi in joc au fost donati unei cauze pe care George a sustinut-o. E vorba de Tabara MagicCamp, care este alaturi de copiii care lupta cu cancerul sau l-au invins.

Emisiunea de sambata seara a adunat la PRO TV aproape 3 milioane de telespectatori, clasandu-se pe locul intai, la mare distanta de urmatorul post.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
S-a ales fermierul anului la ProTV! Cine este castigatorul marelui premiu de la
S-a ales fermierul anului la ProTV! Cine este castigatorul marelui premiu de la "Ferma Vedetelor"

Vezi marea finala a emisiunii "Ferma Vedetelor" si cine castiga premiul de 50.000 de euro.

Augustin Viziru vorbeste, in premiera, despre divortul de Oana Mares - VIDEO
Augustin Viziru vorbeste, in premiera, despre divortul de Oana Mares - VIDEO

"Voiam sa ne despartim mai demult", se destainuie actorul care explica motivul pentru care a preferat sa nu faca vreun comentariu, pana acum. Au vrut, astfel, sa il protejeze pe tatal lui, care tocmai aflase ca este grav bolnav.

Recomandări
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar ar fi cerut și garanții.

Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri
Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri

Israelul a bombardat în timpul nopţii de luni spre marți nordul Fâşiei Gaza, într-unul unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele săptămâni.

Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”
Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”

Primarul general Nicuşor Dan este de părere că bătălia electorală pentru câștigarea Primăriei Capitalei în 2024 se va da între el şi Cristian Popescu Piedone.