Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A cazut in Dunare, insa geaca cu care era imbracat i-a salvat viata. Cum a actionat materialul la contactul cu apa inghetata

Embed:

Speriat ca nu va reusi sa ajunga la timp la munca, un barbat de 40 de ani, din Botosani, stabilit in Galati, a facut un gest care putea sa-l coste viata.

Incidentul s-a petrecut la ultima cursa, in jurul orei 22. Barbatul, care lucreaza la o ferma viticola din Tulcea, a reusit sa se urce pe bac, insa trei prieteni cu care bause pana atunci intr-un local au ratat imbarcarea. Atunci a luat o decizie nesabuita: cand ambarcatiunea se pusese in miscare si-a facut curaj si a sarit, cu gandul ca, dintr-un salt, va ajunge la mal.

Barbatul s-a dezechilibrat si a cazut de pe vas, dar a avut noroc cu geaca de fas pe care o purta. Aceasta s-a umflat si a functionat ca un flotor, pana cand martorii au reusit sa il traga la mal.

Incidentul a avut loc duminica seara, in Galati. Barbatul lucreaza cu ziua la o ferma viticola din Tulcea si face naveta cu bacul. Duminica a ajuns in locul de imbarcare chiar dupa ce vasul s-a pus in miscare. Dar, nu s-a resemnat ca pierde cursa. Si-a facut curaj si a sarit, cu gandul ca, dintr-un salt, va ajunge la bord. A cazut insa in Dunarea inghetata. Colegii barbatului, aflati deja pe bac, dar si cativa martori, au sarit repede sa-l ajute.

In cele din urma, omul a fost scos teafar din apa rece ca gheata.

Nicolae Garleanu, sef flota bac Galati-Tulcea: "Noroc ca baietii au fost la post, i s-a dat colacul de salvare, l-au ridicat la mal, dupa care l-au dus in careu, la noi, l-au dezbracat, dupa care a venit SMURD-ul si a refuzat sa mearga la spital. I-au luat tensiunea, avea tensiune buna."

Dupa ce si-a mai venit in fire, medicii i-au permis omului sa plece. Barbatul si-a continuat drumul spre Tulcea, impreuna cu colegii sai, si a ajuns, intr-un final, si la serviciu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: dunare, accidente, salvare, galati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed