VOCEA ROMANIEI, sezonul 4, editia a 4-a a auditiilor pe nevazute. Trei concurenti au ridicat toti antrenorii in picioare

×
Codul embed a fost copiat

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. 13 concurenti au cantat din suflet vineri seara la Vocea Romaniei, insa doar 8 dintre ei i-au convins pe jurati ca merita sa ramana in competitie.

 

Pana sa inceapa lupta intre candidati, disputa se duce intre antrenorii care vor sa atraga in echipele lor, vocea cu sanse la titlul suprem. Marius Moga si Smiley au deocamdata de partea lor cate 9 aspiranti la marele premiu, iar Tudor Chirila si Loredana - cate 8.

Brigitta a reusit sa-i emotioneze pe toti cu melodia "Listen", a lui Beyonce. Stilul unic in care Larisa a interpretat "Ploaia" trupei Cargo  i-a impresionat pe jurati. Adolescenta de 17 ani a cantat din spatele unei cortine si i-a tinut pe toti in suspans. Dupa lupte grele intre cei patru antrenori, care au dorit-o pe Larisa de partea lor, tanara l-a ales ca mentor pe Tudor Chirila. Poate si pentru ca i-a recitat din Romeo si Julieta. Dispute aprige au fost si pentru Alina, care, in cele din urma, a ales sa mearga mai departe cu Marius Moga. Si Andreea Avarvari a cucerit juriul cu vocea ei. Timbrul special al lui Andrei a facut-o pe Loredana sa-si intoarca scaunul.

Intrecerea celor mai bune voci din tara continua si saptamana viitoare, vineri, de la 20:30, numai la PRO TV.

Citește și
Tudor Chirila
VOCEA ROMANIEI sezonul 4, editia 3 a auditiilor pe nevazute. Vedeta din Romania pe care Tudor n-a recunoscut-o: "Cine esti?"
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

VOCEA ROMANIEI - Sezonul 4: Cele mai importante momente ale celei de-a patra editii a auditiilor pe nevazute:

-►A cantat uitandu-se fix la Smiley: "I will always love you", iar el a cedat: "Ce voce, ce aparitie. Uite ce femeie adevarata e"
-►
Concurenta care a declansat o reactie in lant la "Vocea Romaniei: "Ai o voce senzationala"
-►
Seamana cu Sean Penn, dar canta ca Tom Jones. "Bai, am crezut ca ai 50 de ani"
-►
Nu aveau nici cea mai mica idee ce frumusete de fata se ascunde in spatele cortinei. "A meritat asteptarea"
-►
A intors toate scaunele la Vocea Romaniei. Cand au vazut cine e, antrenorii au incercat sa o convinga sa nu vina in echipa lor

22:30 Brigitta Balogh i-a impresionat pe toti cei patru antrenori cu piesa "Listen" a lui Beyonce. Toti au aplaudat-o in picioare, iar Brigitta a inceput sa planga. "Locul tau este in echipa la Marius, ai o voce moderna, cred ca trebuie sa mergi la el in echipa, trebuie sa te faci auzita si el poate sa o faca cel mai bine" , i-a transmis Tudor.
Brigitta l-a ales pe Moga. Vezi aici VIDEO cu momentul!

22: 20 Paula Clara Crisan a ales melodia "The Best", insa niciun antrenor nu s-a intors. "Nu sunt dezamagita" a marturit ea la final.

22:10 Radu Georgiana este din Vaslui, are 19 ani si a ales sa cante "Temptation" – Diana Krall. Loredana, Smiley si Tudor au fost impresionati de vocea ei si s-au intors toti in ultima clipa. "Ai un stil bine definit" i-a transmis Tudor, insa Georgiana a ales-o pe Loredana.

22:00 Larisa Mihaies, din Roman, are 17 ani si i-a impresionat pe toti cei patru antrenori cu melodia "Ploaia" - Cargo. Ea a cantat din spatele unei cortine, lasand antrenorii in suspans. "Noua ne place fara perdea" i-a transmis Smiley.



"A meritat asteptarea"
i-a spus Loredana, toti antrenorii au fost impresionati de cat de frumoasa e concurenta. Tudor Chirila i-a recitat din "Romeo si Julietta". La final, Larisa l-a ales pe Tudor. "E frumoasa foc" a marturisit acesta. Vezi aici VIDEO cu momentul!

21:50 Adrian Mazilu are 28 de ani si este barman. "Am venit la acest concurs ca sa invat", a spus el. Melodia aleasa de el "Mr. Brownstone" – GunsN’Roses. Niciun antrenor nu s-a intors, din pacate.

21:40 Andreea Avarvari l-a impresionat pe Tudor Chrila cu melodia "When love takes over". A fost singurul antrenor care s-a intors.

21:35 Lina Bakutaian are 26 de ani si e nascuta in Yemen. "Daca ramaneam acolo eram maritata pana la 14 ani" a marturisit Lina care a ales sa cante melodia "I’m addicted to you". Niciun antrenor nu s-a intors. "Nu a fost momentul meu" a marturisit ea.

21:25 Andrei Cheteles este din Cluj, are 25 de ani si canta de 5 ani. Andrei si-a ales melodia Feeling Good. Loredana a fost singura care s-a intors, apasand butonul cu pulpa piciorului: "Este un contrast fantastic intre vocea ta si modul in care aratai. Ce teava ai, nu se poate!!!" i-a transmis ea. "Semeni cu Sean Penn la fizic si cu Tom Jones la voce" si "Credeam ca ai 50 de ani" i-a spus Moga. Vezi aici video cu momentul!

21:15 Alina Dogaru este din Botosani si si-a dorit sa impresioneze juriul cu piesa "Not that kind", interpretata de Anastacia. Toti cei patru antrenori s-au intors. "Mai este vreun geam intreg?" a intrebat Moga in gluma. "Esti exceptionala, te vreau in echipa mea" i-a transmis Loredana. "Cine te-a atacat asa, de ti-a rupt rochia?!" a intrebat-o Moga.

La final, Alina l-a ales pe Moga. Vezi aici video cu momentul!

21:10 Palalae Claudiu, din Suceava, are 19 ani si a invatat sa cante din tutoriale de pe Youtube. Claudiu a ales sa cante "Perfect fara tine". Niciun antrenor nu s-a intors. Reactia avuta de Tudor cand si-a auzit piesa cantata in concurs: "Nu m-am intors pentru ca nu am putut sa fiu obiectiv."

21:00 Popa Diana, din Republica Moldova, a ales sa impresioneze antrenorii cu "Candy Man" a Christinei Aguilera. Loredana a fost singura care s-a intors.

20:50 Vlad Ciresan este cel de-al doilea concurent al editiei. Vlad este elev si s-a indragostit de chitara dupa ce a cochetat cu actoria, modellingul si fotbalul. Adolescentul din Buzias a ales sa interpreteze Billy Jean a lui Michael Jackson. Niciun antrenor nu s-a intors, insa Smiley i-a aratat miscarile sale in stilul Michael Jackson.

20:30 Musala Emilia este primul concurent al serii. Emilia are 31 de ani, este din Targoviste si canta pentru mama ei, rapusa de o boala crunta. Melodia aleasa de ea: I will always love you a lui W. Houston. Smiley si Tudor s-au intors pentru ea si au aplaudat-o in picioare.

"Mama, ce voce, ce aparitie, ce interpretare!" a exclamat Smiley.  "Desi am auzit acest cantec de mai multe ori, am auzit ceva nou in interpretarea ta" a mai spus Smiley.  Emilia a fost sfatuita in gluma de Moga cum sa aleaga: "Pe unul il iei de antrenor si pe unul de barbat!".  Desi a marturisit ca e pentru prima data cand se bat barbatii pentru ea,  Emilia l-a ales pe Smiley.  Vezi aici VIDEO cu momentul!

VOCEA ROMANIEI - sezonul 4. Pentru sezonul VOCEA ROMANIEI din acest an, Pro TV a lansat si o aplicatie, cu ajutorul careia poti deveni si tu jurat la VOCEA ROMANIEI. Creata pentru a pastra interactivitatea pe parcursul intregului sezon, aplicatia Fii Antrenor te provoaca sa intri in atmosfera show-ului. Aplicatia Fii Antrenor powered by Telekom este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Descarca acum aplicatia si poti castiga marele premiu, un iPhone 6, sau, saptamanal, un iPod Shuffle.

VOCEA ROMANIEI - Doar Vocea conteaza! In fiecare vineri, de la 20:30, la Pro TV!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Concurentii Loredanei de la Vocea Romaniei vor beneficia de o tehnica vocala completa. Secretul ei e confirmat si de medici
Concurentii Loredanei de la Vocea Romaniei vor beneficia de o tehnica vocala completa. Secretul ei e confirmat si de medici

A inceput "Vocea Romaniei" si putem spune, fara a gresi, ca suntem in fata celui mai tare sezon de pana acum. Noi am intrat in culisele show-ului unde Loredana ne-a explicat ce presupune o tehnica vocala perfecta!

VOCEA ROMANIEI sezonul 4, editia 3 a auditiilor pe nevazute. Vedeta din Romania pe care Tudor n-a recunoscut-o:
VOCEA ROMANIEI sezonul 4, editia 3 a auditiilor pe nevazute. Vedeta din Romania pe care Tudor n-a recunoscut-o: "Cine esti?"

VOCEA ROMANIEI. Daca e vineri e VOCEA ROMANIEI! Vineri, VOCEA ROMANIEI a venit cu dezvaluiri in premiera ale antrenorilor si cu concurenti surpriza.

ProTV, lider de audienta cu Vocea Romaniei. In minutul de aur, doua milioane si jumatate de romani erau cu ochii pe show
ProTV, lider de audienta cu Vocea Romaniei. In minutul de aur, doua milioane si jumatate de romani erau cu ochii pe show

Pana sa inceapa lupta intre candidatii la Vocea Romaniei, disputa se duce intre antrenori.

Recomandări
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce a cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar a cerut și garanții.

Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”
Prima reacție a lui Cîrstoiu, după ce a fost retras din cursă: „Un medic nu abandonează niciodată”

Cătălin Cîrstoiu susține că nu a luat decizia de face un pas înapoi „pentru că un medic nu abandonează niciodată” şi că, „în fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici”.

Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ
Ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă. Zonele care se află sub Cod galben | HARTĂ

Meteorologii anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, dar şi precipitaţii mixte la munte.