VOCEA ROMANIEI, primul show LIVE. Cine sunt concurentii eliminati din competitie

voce

Fanii Vocea Romaniei au primit de Ziua Nationala un cadou special, o aplicatie pentru dispozitivele mobile cu care au  urmarit prima editie LIVE a sezonului.

Loredana, Smiley, Moga si Brenciu si-au format echipe de cate opt concurenti pe care i-au aruncat in lupta pentru marele titlu.

Dupa auditiile pe nevazute, a sosit si etapa confruntarilor si a cantecului decisiv la Vocea Romaniei. Emotiile au fost mai mari ca niciodata.

In prima editie LIVE a Vocii Romaniei, fiecare antrenor a adus in fata romanilor 4 dintre cele 8 voci de exceptie din echipa sa. La finalul editiei, doar doi concurenti din fiecare echipa au mers mai departe.

Fanii Vocea Romaniei au primit de Ziua Nationala un cadou special, o aplicatie pentru dispozitivele mobile. Cu ajutorul aplicatiei au putut interactiona live cu show-ul: au dat check-in la show, au urmarit momente video, au votat LIVE si au discutat cu antrenorii. Pentru a descarca aplicatia Vocea Romaniei puteti accesa acest link.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

 

 VOCEA ROMANIEI, PRIMA EDITIE LIVE A SEZONULUI

00:57 Echipa Moga
- Andi Grasu este salvat de votul telespectatorilor si merge mai departe.
- Dana Torop pleaca de la Vocea Romaniei, la decizia lui Moga.
- Jovana merge mai departe in competitie, la decizia lui Marius Moga.
- Andrei este eliminat din concurs.

00:50 Echipa Loredanei
- Alina este salvata de votul telespectatorilor.
- Aurel Neamtu este eliminat din competitie, la decizia Loredanei.
- Florin Mandru merge mai departe in competitie.
- Iulia este eliminata.

00:42 Echipa Horia Brenciu
- Denisa Musincat este salvata de votul publicului.
- Florin Timbuc este eliminat de Horia Brenciu de la Vocea Romaniei.
- Ana-Maria Mirica ramane in competitie, a decis Horia Brenciu.
- Andrei este eliminat din concurs.

00:36 Echipa Smiley:

- Claudia Iuga este prima care se salveaza prin voturile telespectatorilor.
- Razvan este eliminat din competitie, decide Smiley.
- Iolanda este salvata de Smiley din competitie.
- Luci Francu este eliminat.

00:30 STOP VOT.

00:26 Marius Moga face spectacol pe scena de la Vocea Romaniei.

marius moga

00:08 Inca o repriza de muzica a lui Stromae, invitatul special din aceasta seara.

Stromae

23:57 Pavel Bartos anunta START VOT!

23:51 Andi Grasu e acum pe scena si canta "A man's world"

"Ai o voce belea, dar trebuie sa adaugi sentiment. Cu siguranta ne vom vedea in finala, esti una dintre cele mai bune voci ale lui Marius.", a spus Horia Brenciu.

"Ai fost un James Brown, dar pe blond si "gras". Foarte frumos ai cantat, se vede ca te-ai focusat pe acest cantec.", a spus Loredana.

"Trebuie sa lucrezi la transmiterea sentimentului piesei. Esti vis, dar trebuie sa te deschizi mai mult, sa intri in piese", a spus Smiley.

"Ai o voce care se poate arunca la orice fel de piesa.", a spus Moga.

Andi Grasu

23:44 Florin Mandru este acum pe scena.

"Sunt mandru de tine. Tine-o tot asa si ne vedem in finala.", a spus Horia Brenciu.

"Ai forta sa misti oamenii cu vocea ta. Tu esti concentrat pe emotia transmisa.", a spus Marius Moga.

"Ma uit si ma gandesc ca uite cate pot face o voce si un suflet adevarat. Cum pot misca lucrurile astea oamenii. Bravo.", a spus Smiley.

"Ai cantat fantastic, te-ai depasit. Ai reusit sa fii atat de bine centrat pe voce, timbrul a fost impecabil.", a spus Loredana.

florin mandru

23:26 Ana-Maria Mirica este pe scena si canta "Hora din Moldova"

"Ai mult volum si ti se potriveste foarte bine directia asta. E o alegere potrivit. Daca oamenii te vor vota, probabil ca data viitoare o sa te auzim cantand si altceva, nu?", a spus Moga.

"Foarte buna alegerea piesei. Ne-ai dovedit ca ai voce.", a spus Smiley.

"Ma asteptam poate la o romanta, oricum, foarte bine.", a spus Loredana.

"Este placerea mea sa spun ca fiecare om din echipa mea sunt Vocea Romaniei.", a spus Horia Brenciu.

ana-maria mirica

23:19 Iolanda Moldoveanu este pe scena.

"Ai reusit sa faci acest cantec al lui Cher sa sune total diferit, iar interpretarea este incredibila, ti-am auzit si respiratia la final, extrem de emotionanta, bravo.", a spus Loredana.

"Pana ai ajuns la partea la care ai inceput sa canti, am zis ca esti Scufita Rosie si ti-e frica de lup. Mi-a placut. A fost o interpretare sensibila", a spus Moga.

"Smiley astazi da valoare unor artisti foarte buni. Doua aranjamente distincte fata de piesa originala. Bravo, ma bucur ca exista competitie.", a spus Horia.

"Ma bucur ca ai cantat ca tine. S-a lasat cu suspinat la mine. Am rasuflat si usurat, ca ti-a iesit foarte bine. M-as bucura ca oamenii sa te aprecieze la valoarea cu care te apreciez eu.", a spus si Smiley.

Iolanda Moldoveanu

23:12 Dana Torop canta o piesa a Narcisei Suciu.

"Ai o forma plastica de a interpreta toate piesele. Mi-a placut si bafta.", a spus Horia Brenciu.

"E incredibil ce bine sta vocea ta cantand in romana.", a spus Loredana.

"Sensibila si interesanta interpretarea ta.", a spus Smiley.

"Ai o sensibilitate si tu orice piesa ai canta suna a Dana Torop. Suna a romantism, dramatism. Ai mult mai multa emotie in romana decat in engleza.", a spus Moga.

Dana Torop

22:56 Iulia Dumitrache este pe scena si canta "Think twice", piesa lui Celine Dion.

"Suna bine ce canti tu, ca e Diana King, ca e Celine Dion. Suna si ca originalul, dar si ca tine si e bine sa iti personalizezi repertoriul.", a spus Moga.

"A sunat bine, dar parca la mine n-a ajuns emotia acestui cantec. Se vede ca ai experienta si o voce foarte buna.", a spus Smiley.

"Loredana si-a dat interesul sa-ti aleaga o piesa potrivita. Ti-a dat o clasa in plus, acum este o "lady" si iti vine bine ipostaza asta. Ai cantat bine si la mine a ajuns o farama de emotie.", a spus Horia Brenciu.

"Este un cantec foarte dificil. Ai cantat impecabil, sunt mandra ca esti in echipa mea.", a spus Loredana.

Iulia Dumitrache

22:48 Denisa Mosincat este pe scena.

"Ai o voce puternica, ai dozat-o si ai crescut, iar la final ne-ai tinut pe toti... Foarte bine, bravo.", a spus Moga.

"Imi place mult piesa si mi-ai facut pielea de gaina ceea ce e foarte bine. Nu m-a convins inceputul", a spus Smiley.

"In sfarsit o piesa pe masura vocii tale si sa descoperim o noua Denisa.", a spus Denisa.

"E cel mai greu an, am foarte multe voci foarte bune. Astazi, i-am cerut sa se indragosteasca, a reusit sa ma emotioneze foarte puternic. Tu esti Vocea Romaniei.", a spus Horia.

Denisa mosincat

22:39 Razvan Alexa este pe scena si canta o piesa a trupei Simplu.

"Vesea proasta e ca imi place mai mult interpretarea lui Smiley, vestea buna e ca ti-a iesit bine.", spune Horia Brenciu.

"E incredibil cum a sunat piesa asta, mai proaspata ca niciodata. Ai venit cu stilul tau, a dat un contrast interesant.", a spus Loredana.

"Imi place, funk-ul asta a resuscitat piesa si ce e cel mai misto sa auzi o piesa compusa acum 13 ani si inca sa sune bine si frumos.", a spus Moga.

"E un moment special, a fost prima piesa cantata de mine cu Simplu, iar azi Simplu implineste 13 ani. Pe piesa asta m-am cunoscut cu Moga prima data. A fost prima piesa la care am colaborat si asta e o piesa pe care eu o cantam la 18 ani. Tu i-ai dat cu totul o alta dimensiune, ai facut-o a ta si ai cantat-o in felul tau si a sunat diferit.", a spus Smiley

Razvan Alexa

22:22 Jovana Milovanovic canta Madalina Manole, "Tu n-ai avut curaj."

"Cred ca daca ar conta acest aspect, dupa cum canti in romanesti, ai primi imediat cetatenie. Melodia a fost buna, iar interpretarea a fost cu patos, dincolo de niste note pe care le ignori.", a spus Horia Brenciu.

"Mi-a placut ca tot cantecul l-a privit in ochi pe Moga. Nu mai stia cum sa stea in scaun. Nu stiu de ce ti-a cantat tie "tu n-ai avut curaj." A fost o interpretare interesanta, pentru ca am recunoscut niste inflexiuni speficice muzicii sarbesti. As vrea sa te aud cantand muzica sarbeasca. Mi-a placut si ma bucur ca ai avut curaj sa canti o piesa in limba romana de Ziua Romaniei.", a spus Smiley.

"Felicitari, se simte ca ai experienta sa canti si alt gen de muzica, a dat o culoare acestui cantesc. Foarte frumos cantat.", a spus Loredana.

"Daca te gandesti la ea si la Madalina, sunt multe chestii asemanatoare. Imi place ca are putere si cand isi da drumul la voce, o cam asculti. Ce ma bucur si mai tare e ca nu mai este atat de speriata.", a spus Marius Moga.

Jovana Milovanovic

22:11 Aurel Neamtu e acum pe scena.

"Daca trece mai departe, piesa se va numi "pe randul patru, banca de la geam". Imi place melodiile, dar de data asta, avand in vedere vocea plina de experienta, i s-ar fi potrivit o voce mai de stare, o romanta, o Zaraza.", a spus Horia Brenciu.

"Horia, e greu sa numeri pana la 74 de ani, dar sa-i traiesti si sa canti pana la varsta asta. Te astept sa ajungi la varsta asta", i-a raspuns Aurel lui Horia Brenciu.

"Eu ma bucur ca ne distrati si aveti o buna dispozitie pe care o impartasiti oamenilor din sala. Ma bucur ca nimeni de pe scaunele astea nu trebuie sa mai hotarasca mare lucru. Nu mai suntem antrenori si elevi, ci o tara voteaza.", a spus Marius Moga.

"Eu doar va spun ca ma bucur ca v-am cunoscut si ca sunteti in concursul asta.", a spus Smiley.

"Sunt foarte mandra de tine, ca sunt romanca si ca am putut sa facem un cadou atat de special tuturor.", a spus Loredana.

Aurel Neamtu

22:02 Florin Timbuc este acum pe scena si canta "Mama i'm coming home", piesa lui Ozzy Osbourne.

"Cred ca ai inceput sa canti cand ai urcat mai sus. Tu te simti bine cand iti incordezi gatul si dai drumul la volum. Ai fost ca tigrul de pe tricoul tau.", a spus Marius Moga.

"Bai, Florin. Tu vrei sa pleci acasa azi? De ce ne canti, mama, ma intorc acasa? Mi-a placut cum ai cantat, esti de acolo.", a spus Smiley.

"Vreau sa spun ca mi-a placut vocea in registrul grav, ar trebui sa canti mai mult acolo, dar iti e putin teama.", a spus Loredana.

"Ai facut cea mai buna performanta a ta de cand repetam piesa asta.", a spus si Brenciu.

florin timbuc

21:45 E randul Claudiei Iuga sa arate ce stie pe scena. 

"Claudia, ai dansat vreodata cu patru barbati langa tine? Cred ca trebuie sa incepi spectacolele. Rockerita din tine a erupt. Barbatii erau la picioarele tale.", a spus Horia Brenciu.

"Ai cantat cu vana, hotarata, cu incredere, piesa ti s-a potrivit manusa.", a spus Loredana.

"Imi place ca ai vana in tine si canti cu patos. E o voce pe care nu o intalnesti des in Romania si imi place ca poti sa te exprimi in "halul" asta, frumos.", a spus Moga.

"Ai fost senzationala, ai dominat scena, locul tau este la Vocea Romaniei, te vad foarte departe.", a spus Smiley.

claudia iuga

21:35 Andrei Loica este acum pe scena.

"Ai fost lent spre mediu. Cred ca asta e stilul tau de fapt, te-a prins melodia.", a spus Horia Brenciu.

"Esti un tip sensibil, nu te cunosc foarte bine, dar ai reusit sa prinzi sensibilitatea acestui cantec, cu vocea ta, care mi se pare mult mai calda decat interpretarea originala. Mi-a placut, mi-au placut improvizatiile de la sfarsit. Esti bun.", a spus Smiley.

"Inocenta este arma ta secreta. Timiditatea asta te-a ajutat sa intri in personaj.", a spus Loredana.

"Eu cred ca tu poti sa fii Vocea Romaniei. Pentru ca pana la urma sa fii Vocea Romaniei inseamna sa ajungi la inimile oamenilor.", a spus Marius Moga.

Andrei Loica

21:20 Stromae, primul invitat special al serii, a urcat pe scena. Primul sau mesaj: "La multi ani, Romania", apoi a cantat piesa care a devenit un hit international "Alors on danse".

Stromae

21:12 Alina Dorobantu e pe scena si canta "Lie Ciocarlie"

"Cred ca Loredana si-a dat seama de muzica populara. Ai o voce foarte frumoasa in domeniul asta. Abia astept piesa de data viitoare, in cazul in care vei merge mai departe.", a spus Horia.

"Cred ca te-ai pregatit bine si aceasta melodie s-a potrivit perfect cu ziua de astazi.", a spus Moga.

"M-ai impresionat si, din cate stiu, tu canti muzica populara. E prima oara cand ma impresionezi cu adevarat cantand. Provocarea adevarata e cum te descurci la muzica pop. Ai toate sansele sa ajungi un star in muzica populara. E o piesa grea, ti-a iesit foarte bine.", a spus si Smiley.

"Felicitari, ai reusit sa canti o piesa pe care eu o consider cea mai grea care s-a cantat pana acum in concurs. E o piesa pe care foarte putini cantareti isi permit s-o cante. Tu ai reusit sa ne farmeci. Te iubesc!", a spus Loredana.
 

alina dorobantu lie ciocarlie

21:03 Andrei Hanghiuc canta "Isn't she lovely", al lui Stevie Wonder.

"Asta e mai nebun ca mine, bai! Toti ochii au fost atintiti asupra lui si asta ma bucura cel mai mult.", a spus Horia Brenciu.

"Esti nebun definitiv, imi place mult nebunia ta, dai frau liber imaginatiei si creativitatii tale.", a spus Smiley.

"Ai o nebunie care da foarte bine pe scena. Au fost multe improvizatii si mai putin cantat. Ai toate sansele sa faci o cariera din asta.", a spus si Moga.

"Stii foarte bine sa seduci publicul si asta te va ajuta mult. Nebunia ta, faptul ca traiesti fiecare moment cu asa intensitate... m-a convins.", a spus Loredana.

Andrei Hanghiuc

20:46 Luci Francu a cantat prima piesa a serii, "Am doar 18 ani"

luci francu

20:43 Nicoleta Luciu a aparut in scena, alaturi de Pavel Bartos.

nicoleta luciu vocea

20:36 Marius Moga, Horia Brenciu, Smiley si Loredana sunt invitati in scena de Pavel Bartos.

vocea smiley

vocea loredana

vocea brenciu

vocea moga

20:33 A inceput Vocea Romaniei cu intonarea imnului Romaniei intr-o interpretare unica a concurentilor.

vocea imn
Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună
O fană al lui Harry Styles a fost condamnată la închisoare, după ce i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare și a primit un ordin de restricție de 10 ani, pentru că l-a hărțuit pe Harry Styles.

Declarații neașteptate ale Rihannei după ce a devenit mama a doi copii. „Eram doar în halate, pijamale și trening”
Declarații neașteptate ale Rihannei după ce a devenit mama a doi copii. „Eram doar în halate, pijamale și trening”

Rihanna a declarat pentru BBC că hainele „la modă” pe care a început să le repoarte după a doua naștere au dus la „redescoperirea” sa personală.

Kate Hudson împlineşte 45 de ani. O actriţă fenomen care a muncit enorm pentru a-şi construi drumul în cinematografie. FOTO
Kate Hudson împlineşte 45 de ani. O actriţă fenomen care a muncit enorm pentru a-şi construi drumul în cinematografie. FOTO

Actriţa americană Kate Garry Hudson s-a născut la 19 aprilie 1979, la Los Angeles, şi este fiica celebrei actriţe Goldie Hawn şi a lui Bill Hudson, comediant şi cântăreţ, potrivit www.filmreference.com.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.