Vezi cum a trecut un motociclist aradean cu 251 km/ora prin fata radarului politiei

01-11-2011 13:21


A ramas fara permis de conducere pentru trei luni si va trebui sa plateasca o amenda de aproximativ o mie de euro. Este pedeapsa primita de un motociclist vitezoman din Arad care a fost prins pe DN 7 conducand cu 251 de kilometri la ora.

Barbatul, care are 34 de ani si este din comuna aradeana Vladimirescu, a fost prins de catre politisti intre localitatile Paulis si Sambateni, conducand o motocicleta Yamaha cu 151 de kilometri peste viteza legala. Supriza politistilor a fost ca barbatul nu avea nici inspectia tehnica si nici RCA.

”Oprit de catre echipajul de politie, s-a constatat ca inspectia tehnica a motocicletei era expirata de patru luni si că nu avea RCA. In aceste conditii, conducatorul motocicletei a fost sanctionat contraventional pentru depasirea limitei legale de viteza, dar si pentru celelalte doua nereguli constatate, cu amenda in cuantum total de 4.345 lei”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce.

De asemenea, aradeanul a ramas si fara permis de conducere pentru trei luni, in timp ce certificatul de inmatriculare si placutele cu numerele motocicletei au fost retinute.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO