Se anunță un weekend extrem de aglomerat. Circa 150.000 de oameni vor fi pe litoral

Ultima actualizare: 30-07-2021 13:33

Este vârf de sezon la mare și se anunță un week-end extrem de aglomerat: circa 150.000 de oameni vor ajunge în acest sfârșit de săptămâna pe litoral, iar plajele sunt deja suprapopulate.

La această oră, cu greu mai găsești un petic de nisip pe care să poți sta la soare. Sunt mii de oameni, de regulă cupluri cu copii, căci Eforie Nord este preferată familiștilor.

Oamenii au venit de la prima oră să ocupe un loc pe plajă, pentru că după 8 nu prea mai ai șanse să găsești unul. Temperatura este ridicată, în jur de 30 de grade Celsius, însă briza marii o face suportabilă. Turiștii par fericiți, deși au parte de cozi peste tot, este aglomerație la terase și trebuie să fie răbdători până găsesc un loc de parcare.

Pe tot litoralul, gradul de ocupare este de 95%. Dacă doriți să veniți aici în zilele următoare, vă sfătuim să apelați la agențiile de turism, care v-ar mai putea găsi un loc de cazare. Prețurile încep de la 1000 de lei pentru un sejur de 3 nopți la un hotel de 3 stele.

Pe de altă parte, salvamarii insistă să supravegheați copiii, să nu depășiți geamandura și să respectați regulile de securitate. Tocmai au avut parte de o întâmplare nefericită: un băiat de 19 ani, care tocmai intrase la facultate, s-a înecat în zona ”3 papuci”. Venise la mare împreună cu părinții și fratele lui mai mic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO