(P) Cabana Harțagu, locul unde puteți trăi o experiență montană completă


Ultimul update: Joi 18 Aprilie 2019 19:36
Data publicarii: Joi 18 Aprilie 2019 19:25
Categorie: Stiri Turism
Cabana Hartagu

În 1985, acest loc a fost ales pentru construcția unor cabane de vânătoare pentru liderii vremii în zona Carpaților de Curbură, atat pentru fondul cinegetic cât și pentru încărcătura pozitivă mare.

În perioada de după 1989, locul a fost devalizat aproape în întregime. Din 2010 însa, intrând în proprietate privată prin retrocedari și ulterior cumparată, Cabana Harțagu a fost reconstruită și dezvoltată în complexul pe care îl puteți vedea și astăzi.

În 2013, Cabana Harțagu - Harțagel a devenit parte din circuitul turistic deschizându-și porțile tuturor celor care își doresc să facă parte din povestea acestui loc minunat.

Situată la 95 km de Buzău și 52 km de Brașov, în inima Munților Buzău, cu o arhitectură ce îmbină stilul tradițional Transilvănean cu cel tradițional Bavarez și mobilier pictat manual, o zonă de o deosebită frumusețe, omul și natura au reușit să creeze un peisaj incredibil și fascinant, unde apele repezi ale Buzaului iși găsesc liniștea în lacul Siriu, vegheat din toate parțile de păduri.

Echipa Harțagu va face tot ce este necesar ca sederea dumneavoastră sa fie una placută și relaxantă, astfel încat să reveniți cu drag în această locație desprinsă parcă din poveste.

Cabana Harțagu vă oferă o experiență montană completă!

Fie că doriți să vizitați obiectivele turistice și să vă aventurați pe traseele montane oferite de Munții Buzău sau pur și simplu doriți să luați o pauză de la viața cotidiana și să vă relaxați în intimitatea și confortul cabanei, Harțagu este destinația perfectă.

Zona nu este acoperită de nicio de rețea de telefonie mobilă, oferindu-vă șansa să uitați de stres și griji pe toata durata șederii. Veți putea folosi însă telefonul fix pentru a primi, cât și pentru a da apeluri după placul dumneavoastră. Mai mult decât atât, rețeaua Wi-Fi vă stă la dispoziție în toate spațiile comune din interior și este dedicată accesului la e-mail și rețele sociale, pentru aceia dintre voi care doresc să rămână “conectați”.

Pe lângă diversele obiective turistice și peisajele uluitoare, oaspeții noștrii se pot bucura și de următoarele facilități pe perioada sejurului:
- Teren de sport - tenis de câmp, fotbal, basket, handbal
- Foișoare și terasă peste râu
- Loc de joacă
- Acces la sala de jocuri - billiard, tenis de masă, foosball
- Jocuri de societate - rumy, șah, table
- Șah gigant
- Sănii

 

FULLSCREEN
(P) Cabana Harțagu, locul unde puteți trăi o experiență montană completă
  • /

Sursa:

Tags: hartagu,

VIDEO PROTVPLUS.RO