Un tanar a reusit sa iasa din tipare… pe doua roti. Ce a reusit sa construiasca in timpul liber

Ultima actualizare: 13-06-2013 06:56

Tanar si inventiv, un biciclist, de 29 de ani din Deva a reusit sa iasa, din tipare pe doua roti. Si-a construit o bicicleta din lemn, cu structura din fag si exteriorul din mahon, lacuit.

3 luni a lucrat ca sa-si personalizeze "vehiculul" si a cheltuit peste 2 mii de lei. Dar nu-i pare rau, mai ales, ca acum toata lumea intoarce, privirea dupa el pe strada.

In urma cu patru luni, Lali a fost anuntat de proprietarii fabricii de materiale de constructii unde lucra ca muncitor necalificat, ca va sta 3 luni in somaj tehnic.

Si a gasit cu ce sa-si ocupe timpul.

LALI MOLNAR, constructorul bicicletei: "Cadrul nu e imbracat cu lemn, e facut din lemn stratificat si furniruit cu furnir de mahon si lacuit si aici se vede semnatura mea. Am vrut sa am o bicicleta mai deosebita si am construit una din lemn. Am inceput cu roata din fata si apoi cadrul si roata din spate, am schimbat si ghidonul, pentru ca nu era prea estetic cel cumparat din magazin. Accesorile sunt cumparate viteza maxima atinsa 45 km la h. Are 21 de viteze."

Acum, se mandreste cu vehiculul pe 2 roti personalizat.

Este pentru a doua oara cand Lali isi reinventeaza bicicleta. In urma cu 2 ani, si-a schimbat roata din spate cu una de motor si a scos-o la vanzare. Ce-i drept, la un pret atat de mic, incat nu si-a recuperat investitia.

De data aceasta, nu mai vrea sa se desparta de lucrarea sa, dar e dispus sa faca alta bicicleta, la comanda.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO