Monstri, pirati si preoti. Sunt personajele pe care le vom vedea de Halloween pe strazile Timisoarei

30-10-2012 16:12


Halloween

Firmele care inchiriaza costume de Halloween s-au pregatit din timp si chiar au marit garderoba pentru noaptea de 31 octombrie.

Pretul costumelor variaza in functie de cate piese contin si in functie de personajul pe care il reprezinta. De exemplu, o pereche de dinti de vampir si o peruca se inchiriaza pentru suma de 30 de lei. Daca vrei sa te deghizezi in vrajitoare, costumatia formata dintr-o rochie si o bagheta „fermecata” costa intre 50 si 60 de lei.

Studentii sunt cei mai fideli clienti ai firmelor care inchiriaza costume in preajma zilei de Halloween. Acestia au platit chiar si 70 de lei pentru a intra in pielea unui pirat sau a unui muschetar. Surprinzator sau nu, la mare cautare au fost si vestimentatiile de preot. O firma din Timisoara a inchiriat pana acum toate cele trei copii de vestimentatie bisericeasca pe care le avea in garderoba.

O alternativa pentru cei care nu vor sa dea multi bani pe un costum este costumatia lui Joker, din The Dark Knight. Este nevoie doar de un sacou si cateva nuante de farduri pentru a te asemena ca o picatura de apa cu celebrul personaj. De altfel este si cea mai ieftina solutie posibila, mai ales daca imprumuti piesele de la cineva apropiat. Studentii de la medicina prefera sa economiseasca banii si sa se deghizeze in doctori cu vestimentatia pe care deja si-au achizitionat-o pentru cursurile de laborator.

Nici copiii nu vor sa lase noaptea de 31 octombrie sa treaca pe langa ei fara a o sarbatori. Si ei si-au inchiriat deja costumatii de printi sau printese. Vestimentatia pentru ei este si mai ieftina. Costa intre 15 si 35 de lei.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO