Incepe reabilitarea corpului de cladire a Liceului Grigore Moisil, de pe strada Gheorghe Doja

Ultima actualizare: 08-03-2014 07:05
proiect Liceu Moisil

 S-a semnat, in sfarsit, contractul de executie pentru reabilitarea corpului de cladire a Liceului Grigore Moisil, situat pe strada Gheorghe Doja.

 

 Termenul de executie este de 9 luni, asstfel ca, se estimeaza ca lucrarile vor fi gata pana in toamna. In aceste conditii, la inceputul anului scolar 2014-2015, toti elevii de la Liceul Grigore Moisil ar putea merge la cursuri intr-un singur schimb. Asta pentru ca, dupa reabilitare, liceul va dispune de 19 sali noi de clasa.

„Cladirea de pe strada Gheorghe Doja este un imobil istoric si, cu aceasta ocazie, va fi reabilitata si vor fi refacute fatadele, starea in care se afla acum fiind de degradare. (...) Ordinul de incepere a lucrarilor se va da in cursul aceste saptamani”, a transmis viceprimarul Timisoarei, Dan Diaconu.

In cadrul acestor lucrari de reabilitare, la demisol vor fi realizate o sala de sport, spatii amenajate pentru activitati de tip”after school” si o sala de informatica. La parter vor fi 9 sali de clasa, iar la etaj inca 9 sali de clasa.

Valoarea totala a lucrarilor este 1.950.000 lei.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO