Emotii cu repetitie.A inceput a doua proba pentru simularea Evaluarii Nationale si a Bacalaureatului

18-03-2013 10:42


simulare bacalaureat

Aproximativ 13.000 de elevi din Timis au intrat in sala de clasa, in aceasta dimineata, pentru a sustine a doua proba de simulare a Evaluarii Nationale si a examenului de Bacalaureat.

Peste 5.400 de elevi din clasa a VIII-a au sustinut in aceasta dimineata ultima proba pentru simularea Evaluarii Nationale, la Matematica.


Pentru examenul de Bacalaureat s-au inscris 6.812 candidati aflati in an terminal si acestia sustin proba la Istorie sau Matematica, in functie de profilul la care studiaza. Simularea examenului de Bacalaureat se va incheia pe 25 martie, atunci cand este programata proba la alegere. Astfel ca, liceenii de la profilul real vor avea de ales intre Biologie, Chimie, Fizica sau Informatica, iar cei de la profil uman, au de ales intre Geografie, Psihologie, Economie sau Filozofie.

La simularea Evaluarii Nationale la Limba romana, peste 70% dintre cei prezenti au luat note peste cinci, iar procentajul de promovare al celor care au sustinut examenul de Bacalaureat la aceeasi materie, este de numai 40%.

Elevii nu au scapat nici la aceste simulari, de camerele de supraveghere.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO