Chioscurile din Timisoara si-au schimbat infatisarea. Vezi aici cum arata acum o florarie

Ultima actualizare: 03-06-2012 22:10
florarie timisoara

O pata de culoare inveseleste fata trista a orasului. In mai multe locuri din Timisoara au inceput deja sa-si faca aparitia noile chioscuri destinate comertului stradal.

Florile s-au “mutat” in casa noua. Chioscurile in care se comercializeaza acestea sunt construite din lambriuri de lemn, au rafturi rabatabile amplasate pe usi si geamuri verticale.

Schimbarea amplasamentelor stradale unde se vand flori, carti, popcorn sau inghetata, trebuie sa se alinieze de acum inainte la standardele impuse de Primarie in ceea ce priveste esteticul si frumosul.

Noile modele de chioscuri au fost propuse de arhitectul orasului si au fost aprobate in luna septembrie a anului trecut de consilierii locali. Cei care platesc insa pentru noile chioscuri sunt comerciantii care desfasoara astfel de activitati.

La Timisoara au fost scoase la licitatie 17 amplasamente pentru comertul stradal cu pop-corn, cinci pentru vanzarea de carti, 20 pentru flori, patru amplasamente pentru inghetata si alte patru pentru legume-fructe.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO