Ce a gasit o timisoreanca in sunca este de-a dreptul revoltator. "Fetita mea a mancat asta"

×
Codul embed a fost copiat

O femeie din Timisoara a avut parte de o surpriza tare neplacuta, dupa cumparaturi. A luat cateva felii de sunca pe care avea de gand sa le puna in mancare, dar cand a ajuns acasa a zarit un vierme pe marfa.

Copila ei de cinci ani apucase deja sa manance din carne. Cazul a ajuns astazi in atentia inspectorilor de la protectia consumatorului si a celor de la directia sanitar-veterinara.

"M-am dus sa cumpar sunca sa fac de mancare si am simtit ca miroase urat. Cand m-am uitat, am vazut viermele, fetita mea a si apucat sa manance", a povestit timisoreanca.

Imediat dupa ce si-a dat seama ca sunca cumparata miroase urat si este mai degraba buna de aruncat la gunoi, femeia s-a intors la magazin pentru explicatii. Povesteste ca managerul de magazin nici macar nu si-a cerut scuze pentru nefericitul incident. Ar fi asigurat-o, insa, ca este de-a dreptul ghinionista ca a gasit un ... intrus intre feliile de sunca.

Astazi, femeia a alertat autoritatile si a depus mai multe plangeri atat la protectia consumatorului cat si la inspectorii sanitar-veterinari. Clienta nemultumita nu vrea sa fie despagubita ci isi doreste ca nimeni sa nu mai treaca printr-o experienta asemanatoare.

Citește și
Carne afumata, plina de viermi, intr-o carmangerie din Alba
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Liliana Simion, sef Laborator DSV Timis: "S-a constatat pe sunca adusa larva. Sa vedem ce tip de larva. Sunt doua ipoteze. Fie larva a fost de la producerea alimentului sau din magazin, din cauza conditilor de depozitare"

Inspectorii urmeaza sa mearga la magazinul de unde clienta nemultumita a cumparat feliile de sunca pentru a vedea care sunt conditiile de depozitare a marfii. In cazul in care se vor constata nereguli, sanctiunile pot merge de la un simplu avertisment pana la amenzi de maximum 40.000 de lei.
 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Comerciantii din Piata Obor, verificati de inspectorii ANPC, dupa scandalul pestelui cu viermi
Comerciantii din Piata Obor, verificati de inspectorii ANPC, dupa scandalul pestelui cu viermi

Dupa ce un consumator, a reclamat ca a cumparat peste cu viermi, inspectorii ANPC au declansat verificari in randul comerciantilor de la Piata Obor, din Bucuresti.

Carne afumata, plina de viermi, intr-o carmangerie din Alba
Carne afumata, plina de viermi, intr-o carmangerie din Alba

O femeie din Alba Iulia a cumparat carne cu „specialitati” dintr-un magazin de cartier. Cand a ajuns acasa si a taiat bucata din pulpa de porc afumata, ca sa faca o ciorba, i s-a intors stomacul pe dos: in interior, colcaiau viermii.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.