Au inceput inscrierile pentru comerciantii Targului de Craciun. Vezi ce acte sunt necesare

05-11-2012 16:27


Targ de Craciun

Targul de Craciun din acest an a ajuns la a VI-a editie si va fi deschis pentru timisoreni incepand din 1 decembrie pana in a doua zi a noului an, 2013.

S-a dat startul inscrierilor pentru Targul de Craciun. In perioada 5-16 noiembrie, comerciantii interesati sa participe la targ trebuie sa depuna la Primaria Timisoarei un dosar care sa cuprinda o serie de acte.


Astfel, cei care isi doresc in aceasta iarna o casuta in centrul Timisoarei , trebuie sa completeze mai intai un formular de inscriere la targ ce poate fi descarcat de AICI. Pe langa acest formular, vanzatorii trebuie sa depuna la dosar copii dupa actele firmei, dar si un certificat care sa ateste calitatea produselor vandute si specificul lor. Dosarul mai trebuie sa contina si un CD cu o lista a produselor precum si pozele acestora.

Primarul Nicolae Robu a declarat in urma cu o luna ca doreste ca in acest an sa evite aglomeratia de anul trecut din Piata Victoriei. Astfel, in aceasta iarna 20 de casute vor fi amplasate pe strada pietonala Marasesti, iar restul in Piata Operei, in locul acvariului daca acesta va fi mutat de acolo pana la sfarsitul lunii noiembrie.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO