Accident cu sase victime pe drumul dintre Timisoara si Arad. Un sofer de 26 de ani a murit. FOTO

05-07-2013 09:44


elicopter SMURD

 Accident grav joi seara la iesirea din Timisoara spre Arad.

 Un sofer de 26 de ani a murit, dupa ce a franat brusc, a pierdut controlul volanului si s-a izbit frontal de o autoutilitara. Alti cinci barbati aflati in dubita, care se intorceau acasa de la munca, au ajuns in stare grava la spital.

Tanarul de 26 de ani venea dinspre Timisoara spre Arad. La un moment dat a pierdut controlul volanului si a ajuns pe contrasens, in fata unei autoutilitare in care se aflau cinci barbati, angajati la o firma de telecomunicatii.

Cornel Lipcan, patronul firmei de telecomunicatii: "Am intr-adevar cinci oameni raniti, dintre care unul grav. Mi-a spus cineva ca venea dinspre Timisoara a pus o frana brusca si s-a intors in fata lor."

Impactul a fost atat de puternic incat soferul autoturismului a murit pe loc.

Adrian Dumitrascu, martor: "A franat si i-a taiat calea... Pe prietena lui am intrebat-o ce s-a intamplat, au vorbit acum o ora la telefon. I-a spus ca are ceva probleme la masina."

Mai multe echipaje de ambulanta si descarcerare au sosit de urgenta la fata locului, pentru a-i scoate pe cei cinci barbati ramasi captivi.

Unul dintre raniti, aflat in stare grava, a fost preluat cu un elicopter SMURD si dus la Spitalul Judetean din Timisoara. In urma accidentului, s-au format coloane uriase de masini, iar traficul a fost blocat pe ambele sensuri mai bine de o ora.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO