Numeroasele fețe ale Simonei Halep. Sports Illustrated: Romanca e cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros

Dată publicare: 04-06-2014 09:47
Dată actualizare: 11-07-2014 17:08


simona halep

"In fiecare cadru Simona Halep este incredibil de echilibrata, concentrata si calma." Nu este descrierea facuta de un roman, ci de un jurnalist american de la Sports Illustrated care o considera pe Simona cea mai gratioasa jucatoare de la Roland Garros.

"Am vazut-o pe Simona jucand de numeroase ori de-a lungul carierei ei, insa ultimele 12 luni au fost o revelatie. Nu este usor de explicat de ce Halep este atat de buna, insa daca stai de vorba cu comentatorii de tenis, acestia nu se pot abtine sa nu vorbeasca poetic despre ea" relateaza jurnalistul sportiv american, in Sports Illustrated.

Nick Lester de la ATP World Feed a descris-o ca fiind "cerebrala, tacticiana, sufocanta". "Este o anti-diva", scriu americanii. "Nu are o prezenta fizica intimidanta ca majoritatea jucatoarelor din turneu, insa cand ii adresezi o intrebare, iti raspunde direct, privindu-te in ochi."

Junalistul a analizat atent zecile de imagini in care fotografii prezenti la Roland Garros au surprins-o pe Simona. "In fiecare imagine, in timp ce alearga sau aluneca pe teren, pe fata nu i se poate citi stressul sau ingrijorarea. Pozele de saptamana trecuta ma face sa cred ca poate este cea mai gratioasa jucatoare din turneul feminin la Roland Garros".Sursa foto : Mediafaxfoto/ AFP

 

Sursa: sportsillustrated.com


VIDEO PROTVPLUS.RO