Cadoul de Craciun al unui milionar. S-a dat drept de cersetor si i-a rasplatit pe cei generosi cu el

10-01-2014 10:25


Jonny Wright

 Cu ocazia Craciunului, un om de afaceri bogat din statul american Iowa a gasit o modalitate iesita din comun de a fi darnic. Acesta s-a dat drept cersetor si a rasplatit persoanele care au fost bune cu el.

 Pe 24 decembrie 2013, Jonny Wright, imbracat in haine murdare si rupte, a stat pe marginea drumului, in frig, cu o pancarta pe care era scris ca are nevoie de ajutor.

In decurs de cateva ore, 50 de oameni au oprit pentru a-i da bani, iar toti au primit din partea un plic in care erau bancnote de 100 sau de 10 de dolari si o scrisoare de multumire.

Pe bilet, era scris urmatorul mesaj: "Craciun Fericit si multumesc pentru donatia facuta. Locuiesc in Des Moines, insa nu sunt persoana fara adapost sau somer. Sunt aici pentru a-i rasplati pe cei care obisnuiesc sa daruiasca. Multumesc mult! Va rog sa luati acesti bani si sa ii cheltuiti, donati sau sa faceti ce va spune inima. Toti banii pe care i-am primit astazi vor fi donati fundatiei "Misiunea Bethel" din Des Moines. La fiecare dolar primit, o sa mai adaug eu unul. Bucurati-va de aceasta zi frumoasa si va multumesc".

Rob Taylor, unul dintre cei care au primit un astfel de plic, spune ca nu i-a venit sa creada cand l-a deschis.

"M-a dat pe spate, iar primul lucru pe care l-am facut a fost sa imi sun sotia sa ii povestesc si ei ce mi s-a intamplat. E cel mai frumos lucru pe care l-am vazut", a declarat Rob Taylor.

 

Sursa: odditycentral.com


VIDEO PROTVPLUS.RO