Locul exact unde vom gasi urme lasate de extraterestri. "Rezultatele ar putea fi uriase"

Ultima actualizare: 08-11-2012 10:03
extraterestru

"Am cautat urme de existenta a extraterestrilor in toate zonele gresite", sustin doi cercetatori americani, care sunt convinsi ca ar trebui sa privim mult mai aproape pentru a gasi aceste urme.

SETI, proiectul care cauta viata extraterestra, are un singur scop: acela de a cauta in mod deliberat semnale radio trimise catre pamant de la stele indepartate.

Doi astronomi sustin ca ratam probe care sunt mult mai apropiate de casa.

Cei doi oameni de stiinta de la Universitatea din Arizona au sugerat ca extratestrii au "lasat urme pe Luna sub forma unor suprafete modificate". Urmele lasate de extraterestrii pe Luna sunt semne mai importante decat semnalele radio prin prisma durabilitatii lor.

Imaginile care te vor face sa-ti doresti sa locuiesti in spatiu! Uite cum arata planeta Pamant filmata din Statia Spatiala Internationala

"Dovada existentei unei inteligente extraterestre sta in orice semn de tehnologie non-umana", scriu expertii intr-o lucrare publicata in Acta Astronautica.

Potrivit teoriilor acestora, extraterestrii au ajuns pe luna cu mult timp inaintea noastra, iar semnele sunt inca vizibile.

Cerinta acestora e ca SETI sa nu se mai concentreze doar pe semnale radio ci sa exploreze si aceasta varianta. "Rezultatele ar putea fi uriase".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO