Fiara a invins Steaua si il aduce pe Piturca in Ghencea

11-05-2010 00:00

Lacatus

Marius Lacatus si-a invins luni seara marea dragoste, Steaua, si e aproape sa o duca pe FC Vaslui in Liga Campionilor. Ca efect de recul, victoria lui Lacatus si a celor de la Vaslui il readuce pe banca Stelei pe Victor Piturca.

Steaua a pierdut luni seara cu 2-1 la Vaslui si e pe punctul sa rateze participarea in Liga Campionilor.

Moldovenii au inceput meciul ezitant si Steaua a inscris prima. Bogdan Stancu a marcat in prelungirile primei reprize. “Motanul” a fost deschis in adancime, a facut slalom printre fundasii moldovenilor si a marcat cu un lob peste Kukiac.

Vasluienii au egalat prin Burdujan, care a inscris din penalty, in minutul 68, dupa ce Zapata a faultat inutil in careu. Golul victoriei a venit de la Papp in minutul 82, iar Gigi Becali este gata sa il aduca pe Victor Piturca inapoi la Steaua.

"E vina lui Stoichita. Cand ai 1-0 si esti Steaua... Gata! De maine negociez oficial cu Piturca! Dar negocierile nu vor dura o zi...El va face totul. Mi-a spus ca vrea trei-patru jucatori, care n-ar costa in total mai mult de doua milioane de euro”, a spus Becali dupa meciul pierdut luni seara.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO