Steaua - Dinamo, 3-1 LIVE BLOG: "Sunt fericit. Si ma simt bine" Steaua si-a schimbat imnul la derby

×
Codul embed a fost copiat

Steaua - Dinamo a fost LIVE BLOG toata ziua pe Stirileprotv.ro.

"Sunt feeeriiiciiiiit... siii maaa simt bineeeee!" Asa s-a incheiat pentru stelisti derbyul cu Dinamo. Avand in spate aproape 50.000 de suporteri nebuni care au cantat tot meciul, jucatorii liderului din Romania au reusit sa intoarca scorul de 0-1, inregistrat la pauza prin golul lui Alexe si sa castige derbyul intr-o maniera categorica.

Raul Rusescu, cu o dubla, si Szukala au inscris golurile care l-au adus pe managerul Mihai Stoica din nou un genunchi in fata suporterilor, iar pe fani sa strige inainte de a pleca de pe stadion "suntem mandri de voi".

Cu o atmosfera fantastica, cu coregrafii exceptionale, cu un fotbal electrizant, Steaua - Dinamo, 3-1, a aratat ca un adevarat derby.

Ma numesc Catalin Andrei si va multumesc ca ati urlat, plans, ca v-ati bucurat si ca ati dat cu pumnii in masa de nervi alaturi de mine pe tot parcursul acestei zile. Acesta a fost Steaua - Dinamo, meciul care consuma mai multe emotii in 90 de minute decat toate sezoanele Dansez pentru Tine la un loc :) Bine, hai nu toate la un loc. Noapte buna va urez.

Citește și
raul rusescu steaua
Steaua 2-0 Molde: goluri Chiriches si Rusescu,Steaua strange 7 puncte in Grupele Europa League.VIDEO
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

STEAUA - DINAMO LIVE BLOG: ASA CUM A FOST EL

23:38 Arena este goala, cu exceptia sectorului dinamovist si a unor fani stelisti din aceeasi peluza. Cu totii sunt insa inconjurati de paza pentru a nu exista incidente.

23:28 Suporterii incep sa paraseasca National Arena. Pentru stelisti a fost cu adevarat o seara nebuna. Fanii lui Dinamo raman in peluze din motive de siguranta.

23:27 Fanii lui Dinamo au o rabufnire de orgoliu si incep sa scandeze, huiduiti de restul stadionului.

23:26 Jucatorii Stelei au luat steaguri din peluza si canta "Sunt fericit, si ma simt bineeee!"

23:25 Jucatorii Stelei fac turul stadionului, in timp ce fanii ii striga numele lui Rusescu, marcator a doua goluri in aceasta seara.

23:23 MM Stoica s-a asezat in genunchi in fata fanilor.

23:22 Nu pot sa va scriu aici ce scandeaza acum stelistii

23:21 "Lalalalalaaaa, Steaua Bucureeeeesti", canta fanii in timpce arbitrul fluiera finalul meciului.

23:19 49.112 spectatori anuntati prin statia de amplificare ca fiind prezenti la acest meci. Si in aceasta clipa suntem in minutul 90, iar galeria Stelei canta fara oprire, in timp ce fanii lui Dinamo nu mai au replica.

23:17 "Plecati acasaaa!", urla stelistii din tribune.

23:15 GOL STEAUA, 3-1! Ce nebunieeeee! Steaua inscrie inca o data, iar Dinamo este in genunchi. Szkukala este marcatorul.

23:14 Tot stadionul este in picioare. CE NEBUNIE e pe National Arena! Steaua a revenit de la 0-1 in fata lui Dinamo, iar fanii traiesc in acest moment clipe de magie!

23:12 GOL STEAUA, 2-1. Raul Rusescu reuseste dubla dupa o faza de contraatac a Stelei. Tribunele sunt realmente in extaz total.

23:01 Alexe incepe sa injure Steaua impreuna cu fanii dinamovisti.

23:00 Alexe este schimbat, in huiduielile stadionului, intra Tucudean.

22:56 Din peluze incepe sa se auda "Suuuuunt fericiiit... si ma simt bineee"

22:53 GOL STEAUA, 1-1! Rusescu marcheaza dupa un penalty acordat usor la o interventie a lui Catalin Munteanu.

22:52 Zeci de mii de fulare sunt in aer acum, iar atmosfera e tot mai incinsa.

22:52 "GOOOOL" urla crainicul, iar National Arena prinde viata. "A marcat pentru echipa noastra, cu numarul 24, Rrrrrraaauuul..." RUSESCU, urla 40.000 de fani.

22:51 GOL STEAUA, 1-1! Mii de blitzuri sunt aprinse, iar Rusescu marcheaza din penalty.

22:50 Penalty pentru Steaua. Tot stadionul s-a ridicat in picioare si aplauda. Galeria Stelei s-a trezit la viata, iar din tribune se arunca iar petarde.

22:44 Oooooh, striga tribunele, in timp ce Bourceanu trage pe poarta o lovitura libera din unghi.

22:43 Iese Georgievski de la Steaua, intra Adrian Popa.

22:37 Latovlevici trimite un sut bomba de la 30 de metri, direct in bratele lui Balgradean.

22:35 Steaua incepe repriza cu o ocazie importanta. Tanase a centrat in fata portii, Mihai Costea a trecut pe langa minge.

22:34 A inceput repriza secunda. Fanii lui Dinamo scandeaza, huiduiti de stelisti. Incepe apoi si galeria Stelei sa cante, insa fara foarte multa forta. Scorul le-a taiat serios din putere.

22:33 A iesit Nikolic, a intrat Mihai Costea la Steaua

22:32 Stelistii au intrat pe teren, urmati de jucatorii dinamovisti la cateva secunde.

22:28 La pauza nu e cine stie ce distractie. Singurul entuziasm pentru stelistii de pe stadion apare cand gasesc o coada mai mica la popcorn. Dinamovistii in schimb stau in continuare grupati in peluza lor si se pregatesc de o repriza secunda pe care o vor incepe cu avantaj pe tabela.

22:25 Rezervele au iesit la incalzire.

22:18 Centralul partidei fluiera sfarsitul primei reprize. Este 1-0 pentru Dinamo, iar singura peluza care mai canta este cea cu dinamovisti: "Bate pe Steaua, Dinamo bate pe Steaua", urla acestia.

22:09 GOL DINAMO, 0-1! Alexe marcheaza dupa o faza de contraatac in care stelistii au gresit in lant. Acesta s-a bucurat in fata fanilor Stelei.

22:06 Rusescu trece de un dinamovist, aaaaaaAAA, se aude din tribuna, trece si de al doilea, toti se ridica in picioare, trage in Balgradean, iar mingea se duce pe langa poarta, spre disperarea a 40.000 de oameni.

22:05 Dinamo cere penalty, peluza dinamovista explodeaza practic dupa ce un fotbalist al lui Bonetti cade in careul Stelei.

21:55 Latovlevici trimite direct pe poarta, Balgradean scoate de langa bara, tribunele au sarit in picioare.

21:54 Lovitura libera pentru steaua de la 20 de metri, pozitie centrala. "Steaua, vrem gol, Steaua, vrem gol", urla tribunele.

21:53 Aaaaaaawwww - urla tot stadionul la reluarea cu capul pe langa poarta din 6 metri a lui Rusescu.

21:52 Din pacate, cele doua galerii canta 99% despre cealalta echipa :)

21:50 Fanii lui Dinamo au aruncat cu o bomba in sectorul ocupat de stelisti. A explodat chiar la picioarele unui steward.

21:49 Galeria lui Dinamo canta fara incetare, dar este acoperita in totalitate.

21:48 Alvarez si Pulhac au fost schimbati deja si e abia minutul 19. Dinamo are probleme mari.

21:40 Stadionul erupe in momentup in care Chipciu trimite o centrare in forta in fata portii lui Dinamo. Niciun sut pana acum la una din cele doua porti.

21:30 A inceput meciul

21:30 Meciul incepe cu o coregrafie superba

21:16 "Intr-o singura voce, intr-o singura inima". Echipa Stelei este prezentata.

21:14 Echipa lui Dinamo a fost prezentata la statia de amplificare mai rapid ca mesajul "acest medicament poate fi..." de la televizor :))

21:04 Stadionul nu este inca plin, dar atmosfera este coplesitoare.

21:03 Fanii lui Dinamo au aruncat cu bombe in peluza ocupata de stelisti. Acestia au inceput sa cante "Cine sare, rosu-albastru"

21:02 Este o demonstratie de forta a galeriei Stelei in aceste momente. Mii de oameni se uita la tabela stadionului si canta.

21:01 Tot stadionul a inceput sa cante "Suuunt feeericiiiit, siii maaaa simt bineeeee". Atmosfera pe National Arena este cel mai frumos vulcan pe care il poate trai vreodata doua timpane :)

21:00 In acest moment pe tabela stadionului este prezentat cel mai nou "imn" al Stelei, cantat de suporteri la ultimul antrenament oficial din Ghencea. "Sunt feeericiiit... si maaaaa siiimt biiineeeee..."

20:59 "Buna seara Steauaaaaa", se aude acum din boxe.

20:58 Galeriile incep sa isi trimita scandari "de bine" in reprize.

20:56 Stadionul a erupt in momentul in care stelistii au iesit la incalzire. DJ-ul stadionului a asteptat momentul pentru a da drumul la muzica fix in acel moment. Fotbalistii Stelei s-au dus imediat sa salute galeria.

20:56 Suporterii lui Dinamo au inceput sa il injure acum pe Marius Lacatus.

20:55 Nu stiu cum sa va explic, dar distanta dintre mine si colegul de la Sport.ro, Emi Rosu, este de jumatate de metru si nu reusim sa ne auzim fara sa urlam.

20:54 Jucatorii lui Dinamo sunt la incalzire.

20:53 Iata echipele de start

STEAUA: Tatarusanu, Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici, Chipciu, Pintilii, Bourceanu, Tanase, Rusescu, Nikolic

Rezerve: Stanca, Gardos, Mihai Costea, Prepelita, Parvulescu, Adi Popa, Rocha

DINAMO: Balgradean - Nica, Coulibaly, Luchin, Pulhac - Dragos Grigore, Boubacar, Catalin Munteanu - Alexe, Alvarez, Cosmin Matei

Rezerve: Naumovski, Issa Ba, Curtean, Danciulescu, Rus, Tucudean, Filip

20:36 Portarii lui Dinamo au iesit la incalzire. Incepe sa se lase ceata pe stadion.

20:35 Stiti ca va spuneam ca unii suporteri dinamovisti au nimerit in sectoarele stelistilor, dupa ce si-au cumparat bilete pe internet? Un copil vopsit in alb-rosu pe fata este in acest moment sters de tot de mama sa. Probabil ca situatia nu este tocmai buna pentru ei.

20:33 Aaaaah, iata ca si Inna a inceput sa cante in statia de amplificare, cu ultima ei piesa India. Ma si intrebam cand o vor baga. Prefer oricand galeriile :)

20:32 "Mitica, la puscarie" - probabil singurul cantec pe care doua galerii care se urasc de moarte ar putea sa-l cante vreodata impreuna se aude in acest moment pe stadion.

20:24 Au inceput duelurile de la distanta dintre suporteri. Si galeria Stelei inca nu si-a facut aparitia.

20:18 Netul incepe sa se miste un pic mai bine. E peste Gabi Matei ca viteza si peste Pulhac ca precizie, asa ca sunt multumit.

20:17 Paradoxul peluzei ocupate de dinamovisti este ca pana si ei sunt despartiti de stewarzi. Exista un sector liber in mijlocul lor.

20:16 Stau langa cei de la Radio Romania. Sunt multi oameni si un singur microfon. Cum ar fi sa inceapa un concurs de karaoke?

20:15 Intre piese cu Ela Rose (check on Youtube), crainicul stadionului ii roaga pe cei prezenti aici sa ocupe fix locurile de pe bilete, pentru ca sa nu apara probleme cu coregrafia.

20:14 Mi-am luat un hotdog. Din pacate nu exista bauturi calde pe National Arena... din fericire e si foarte cald :| Cand urcam cu hotdog-ul spre locul meu, un steward vine si-mi zice: "Ti-ai luat de mancare, ah? Ti-era foame. Pacat ca eu nu pot sa-mi iau".

20:00 "Aeee, aooo, se-aude Dinamoooo", urla peluza ocupata de dinamovisti, in timp ce stelistii care intra pe stadion huiduie copios.

19:56 Jucatorii Stelei au iesit sa testeze gazonul.

19:48 Jucatorii lui Dinamo au iesit sa testeze gazonul. "Baatee peee Steeaaaauaaa, Dinamo baaateee pe Steeeauaaa", striga fanii din tribune. Jucatorii se duc la salut, care se incheie cu o trimitere directa si mai putin eleganta catre Steaua.

19:38 Dinamovistii incep iar sa scandeze. Profita de faptul ca acum arena este goala si doar ei sunt pe stadion. Totusi, vor fi peste 45.000 de stelisti si e greu de crezut ca se vor mai face auziti in timpul meciului.

19:36 Atmosfera s-a mai potolit un pic, mai ales dupa ce din boxele statiei de amplificare a inceput sa se auda o piesa de la Antonia. Probabil ca multi regreta ca nu dau si videoclipul pe tabela.

19:24 Pe stadion sunt cateva mii de suporteri, majoritatea imprastiati, dar atmosfera este cu adevarat tensionata. Fanii lui Dinamo si cei ai Stelei se injura de pe o parte pe cealalta a stadionului. Situatia cea mai grea va fi la peluza unde sunt suporterii lui Dinamo si cei de la Peluza Sud a Stelei. Emi Rosu de la Sport.ro, in timp ce fotografia acea zona a stadionului, imi spune: "Uite, le fac poze celor mai ghinionisti stewarzi" :) Si are dreptate.

19:20 Fanii lui Dinamo intra usor, usor pe stadion. DJ-ul a inceput sa bage muzica pentru a acoperi scandarile acestora.

19:11 Fanii dinamovisti intra pe stadion.

19:10 Un steward vine la mine. "Auzi, imi dai si mie parola la net?" "Folosesc un stick de live", ii spun, "dar vezi ca scrie la capatul mesei presei". Un coleg steward se duce acolo, se uita, si spune "nu mai e, ma, nimic aici :(". Au furat parola de la wireless :)

19:09 Au fost arestati 8 stelisti in urma incidententelor cu dinamovistii.

18:56 Gazonul arata superb, insa nu imi dau seama de aici cat de bun este in realitate. Va reamintesc ca a fost schimbat deja de 3 ori pana acum, desi stadionul este gata din primavara acestui an.

18:54 Situatia poate deveni periculoasa la acest meci. Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a anuntat in direct la Sport.ro ca fanii dinamovisti care si-au cumparat bilete pe internet nu vor fi asezati in peluza in sectorul dedicat exclusiv dinamovistilor. Acestia ar putea pica in zonele ocupate de Peluza Sud a Stelei. "In cel mai bun caz, unii dintre ei ar putea vedea meciul de la sectie", a declarat acesta, avertizandu-i sa nu provoace pe nimeni in aceasta seara.

18:52 "Lui Steaua, m*** lui Steaua", incep suporterii dinamovisti sa se auda. "Dinaamoo, Diinaaamoo"

18:50 Din afara stadionului incep sa se auda suporterii tot mai tare.

18:49 Acum s-a aprins si nocturna de pe National Arena.

18:47 Aud de la colegul Emi Rosu de la Sport.ro ca deja s-au inregistrat incidente pe drum, in zona Mihai Bravu. Imi spune ca stelistii au vopsit casele de bilete din Stefan cel Mare in rosu si albastru.

18:40 "Baiatu', vrei un bilet?". Logic, este un meci de fotbal, iar "baietii" cu bilete nu pot lipsi de la intrare.

18:30 Sunt pe stadion, mi-am gasit locul la masa presei. In functie de ce-mi permite internetul de aici, incerc sa aduc cateva poze si clipuri.

18:00 In zona stadionului este liniste. Raman putin pe-aici sa vad ce fac bisnitarii si cum se pregatesc jandarmii.

17:27 Eu si colegul de la Sport.ro, Emi Rosu, ne pregatim sa plecam spre stadion.

17:20 Alexandre Boucaut este numele centralului din aceasta seara. Are 32 de ani, este belgian si de meserie bancher. Nu stim daca a aflat, dar nu este o perioada prea buna pentru bancheri in Romania, mai ales dupa scandalul cu frauda de 22 de milioane de euro.

17:00 Pentru unii suporteri, prezenta lui Danciulescu si Catalin Munteanu, fosti jucatori ai Stelei, in echipa lui Dinamo, este ceva inca de neconceput. Insa ei nu sunt singurii. Si Cosmin Matei a jucat pentru Steaua pentru ca apoi s-o infrunte in meci direct ca jucator al lui Dinamo.

16:40 Iata si prima poanta a serii. Cum recunosti un ultras stelist? Il intrebi daca este fericit :)

16:20 Am tot cautat un mesaj din partea lui Briggite Bardot pentru "caini" inainte de meciul de diseara, dar nu am gasit nimic.

15:50 Un tanar din UK scrie pe Twitter: "Steaua - Dinamo e diseara. E unul dintre cele mai violente derbyuri ale Europei, iar tatal meu va fi pe stadion"

15:36 Ca tot e vorba de derby si istorie, un om important din istoria lui Dinamo - Dudu Georgescu - tocmai a fost invins de Messi in cursa pentru Gheata de Aur. Messi a castigat trofeul, reusind sa depaseasca recordul stabilit de roman, 47 de goluri intr-un sezon. Messi a marcat de 50 de ori anul trecut si a doborat unul dintre putinele recorduri din era comunista din Romania ramase in picioare.

15:20 Sa nu uitam ca astazi este ziua lui Traian Basescu. Presedintele Romaniei implineste 61 de ani. PS: M-am folosit de contextul acesta numai ca sa pun fotografia de mai jos :) Hai, ca e un moment de neuitat. Am gasit insa si ce face Traian Basescu in ziua derbyului. Se bucura de compania familiei sale.

15:10 - via LIVE BLOG Nat10nal pe Sport.ro: Stelistii au facut ultimul antrenament inainte de derby cu fanii in tribune. Hitul zilei a fost "Sunt fericit", cel mai noi cantec al galeriei care va fi ascultat toate seara pe National Arena.

 

15:00 Multi s-au plans ca daca Steaua si Dinamo se muta de pe vechile stadioane pe Arena Nationala, isi vor pierde spiritul. Eu zic ca sunt si cateva avantaje. Foarte sanatoase chiar. Cam cum arata un Dinamo - Steaua acum 6 ani. Eu nu cred ca genul asta de spirit ar trebui pastrat cumva. Daca National Arena e in stare sa opreasca astfel de imagini sa se mai repete, atunci sa avem cat mai multe astfel de stadioane in cat mai scurt timp posibil. Gigi Becali ar raspunde aici: "Pai da bineeenteeleeeeeees"

14:35 Un suporter, Andrei Alexandrache, spune pe Twitter ca "Steaua - Dinamo nu mai este ce a fost odata". Corect, nu mai este si nici nu mai vrem sa fie derbyul in care o peluza este incendiata.

14:30 Apropo de bilete la derby. Peste ce comentariu am dat pe Twitter:

14:25 Cand a fost contruit, stadionul National Arena a fost considerat "o casa" pentru orice familie care vrea sa vada un meci de fotbal ca pe un spectacol. Si, intr-adevar, pe National Arena nu se fumeaza, nu se mananca seminte, ci se beau bauturi racoritoare, exista hot-dogs si chipsuri. Da, National Arena este locul unde un sot se poate bucura alaturi de familia sa de un meci de fotbal. Nu e ceva extraordinar, este pur si simplu ceva normal. In aceasta seara, noi ne bucuram de fotbal asa cum noi ne bucuram de normalitate.

14:00 Cate-un gram de Instagram :) Cum se pregatesc unii suporteri pentru acest meci. Cred ca indiferent cu cine ar tine, ar trebui sa le spunem "hai, noroc". Daca am fi pe Facebook, sub acest mesaj ar scrie Nikolic and Gabi Matei likes this.

13:30 Dinamo l-a transferat pe "David Luiz" inainte de acest meci :)

13:10 Informatii "pe surse". Suporterii lui Dinamo ar pregati pentru acest meci o coregrafie in premiera 3D, in timp ce galeria Stelei a pregatit o coregrafie in etape. Cand ajung la stadion, la 17:00, incerc sa vin si cu cateva imagini. Daca coregrafia 3D se dovedeste a fi pe bune, putem sa spunem ca Steaua - Dinamo a devenit un 3Derby.

13:00 Si colegii de la AudVoci.ro sunt pregatiti de derby:

12:30 Nu stiu cati va mai aduceti aminte de aceasta fotografie. In anul 2000, Ionel Danciulescu jongla cu mingea pe acoperisul cladirii ProTV, pentru un spot publicitar. Astazi, el are 492 de meciuri in Liga I, 210 goluri, a luat 5 titluri si a aparut de 27 de ori intr-un "El Clasico" al Romaniei, Steaua - Dinamo, in culorile ambelor echipe.

12:22 Cum au evoluat cozile in Romania dupa caderea vechiului regim. Avem in prima imagine o coada de sute de persoane care incercau sa puna mana pe un bilet la derby, iar in a doua imagine, foarte probabil generatia parintilor acelor pusti care statea la coada la alimente.

12:10 Pentru ca Steaua - Dinamo tot este un derby cu istorie inceputa in epoca trecuta, sa vorbim putin si despre un record. Juventus tocmai a pierdut in Italia cu 3-1 in fata lui Inter Milano si astfel recordul de 49 de meciuri fara infrangere s-a oprit aici. In topul echipelor cu cele mai multe meciuri consecutive fara infrangere se afla si Steaua.

12:00 Si dinamovistii au pregatit un cantec inainte de acest meci. Mai mult, fanii pot veni cu un CD blank la stadion sa-si inregistreze toate cantecele galeriei pentru acest meci. Sa spunem ca suporterii lui Dinamo vor inregistra in premiera un album pe stadion?

11:52 Iata si piesa originala din care MM Stoica tocmai a recitat inainte de acest meci. "Sunt fericit", piesa celor de la Tapinarii, s-a auzit prima data la meciul dintre Concordia Chiajna si Steaua din Cupa Romaniei. Steaua a fost eliminata la finalul acelui meci din competitie, dupa penaltyuri.

"Sunt fericit / Si ma simt bine / Scopul vietii l-am gasit / Intalnindu-te pe tine..."
 

11:30 Mesajul postat de managerul Stelei, Mihai Stoica, pe Facebook inainte de acest meci.

11:05 Nu stiu ce preferati voi in materie de retele sociale, dar pentru mine embedul de Twitter este cea mai buna inventie de la cafea incoace. Asa ca, pentru ca toata lumea sa fie impacata in acest derby al retelelor sociale, in seara aceasta - cand eu zic Twitter, voi spuneti LIKE si SHARE :))

11:00 Atacantul stelist Stefan Nikolic s-a "deghizat" in celebrul personaj Scarface. Sa vedem daca pentru Halloween sau pentru un Horror-win in fata lui Dinamo. 

10:30 Suporterii se pregatesc deja pentru acest derby. Va voi tine la curent si cu activitatea de pe Twitter.

10:00 Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta suporterilor ce vor fi prezenti la meciul dintre Steaua si Dinamo.

09:30 Conform criteriilor elaborate de catre federatiile sportive nationale de profil si Jandarmerie, meciul Steaua - Dinamo a fost catalogat ca fiind unul cu grad ridicat de risc.

09:00 Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la meciul Steaua - Dinamo.

08:30 Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de protectie si paza sau al fortelor de ordine. Este interzisa afisarea de inscriptii care incita la ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta.

08:15 Accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.00, doar pe baza de bilete si invitatii.

Intrarea in stadion, accesul publicului prin turnicheti, paza vestiarelor si protectia arbitrilor, indrumarea si supravegherea publicului in stadion se realizeaza cu agenti ai societatii de paza si protectie contractata de organizator.

08:00 Ilie Nastase a afirmat ca Steaua trece prin cea mai buna perioada din ultimii ani si le-a recomandat in gluma dinamovistilor sa ceara un alcooltest, nu un control antidoping pentru stelisti inainte de derby.

"Am vazut treaba asta cu dopingul, cred ca au gresit dinamovistii, trebuiau sa ceara alcooltestul. Poate la Dinamo e cu antidopingul, la Steaua sigur trebuia facut alcooltest. E o perioada buna pentru Steaua, dar nu se stie ce se poate intampla din retur. E o perioada lunga in iarna, acum joaca bine, trebuie sa apreciem asta, sa lasam deoparte glumele astea proaste ca se drogheaza. Daca echipa isi face bine pregatirea, ar trebui sa faca si celelalte la fel.", a declarat fostul tenismen.

07:40 Iulian Mihaescu, fost jucator la Dinamo: "E diferenta mare intre Steaua - Dinamo de acum si derby-urile din trecut"

"Se tot vorbeste despre acest derby, dar e o diferenta mare fata de ceea ce jucam noi cu Steaua in anii trecuti. Atunci, noi si Steaua aveam cele mai bune loturi, doar Craiova mai tinea pasul cu noi. Asteptam mereu aceste meciuri pentru ca aici se decidea campioana. Erau emotii mari, era o alta concentrare. Dadeam totul pentru un astfel de meci, eram pregatiti suta la suta. In plus mai veneau si premieri", a declarat Mihaescu intr-un film de prezentare a derbyului, postat pe site-ul oficial al clubului.
 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Steaua si CFR se ZBAT sa repare ce au
Steaua si CFR se ZBAT sa repare ce au "stricat" Dinamo si Rapid

Desfiintata de doi ani, Unirea a adus mai multe puncte decat cele doua. Steaua si CFR sunt locomotivele fotbalului romanesc, cele doua echipe reusind sa suplineasca rezultatele slabe ale celorlalte echipe din Liga lui Mitica in Europa.

Steaua 2-0 Molde: goluri Chiriches si Rusescu,Steaua strange 7 puncte in Grupele Europa League.VIDEO
Steaua 2-0 Molde: goluri Chiriches si Rusescu,Steaua strange 7 puncte in Grupele Europa League.VIDEO

Steaua a reusit sa o invinga cu 2-0 pe echipa norvegiana Molde si are deja 7 puncte dupa 3 etape in Grupele Europa League.

Dinamo - Rapid, 2-1: Alexe reuseste dubla si o duce pe Dinamo la 8 puncte de liderul Steaua
Dinamo - Rapid, 2-1: Alexe reuseste dubla si o duce pe Dinamo la 8 puncte de liderul Steaua

Dupa ce romanii s-au obisnuit cu National Arena plin, Dinamo - Rapid s-a jucat in fata unui stadion mai mult gol.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.