O legenda a fotbalului e aproape de moarte. Presa din Anglia ii numara zilele lui Paul Gascoigne

10-02-2013 14:47


Paul Gascoigne

Fostul fotbalist englez Paul Gascoigne a fost internat la terapie intensiva in SUA, unde se afla de saptamana trecuta pentru un tratament intr-o clinica de dezalcoolizare, a anuntat, duminica, presa britanica, informeaza AFP.

Paul Gascoigne s-a internat intr-o clinica de dezalcoolizare din SUA, dar la cateva zile dupa ce s-a internat organele sale au inceput sa cedeze ca reactie a renuntatului la alcool. "E in stare grava. E mult mai rau ca pana acum si are nevoie de mare ajutor. A avut doar simptome negative de cand a ajuns la clinica, e la terapie intensiva, e in pericol sa moara!", a declarat un apropiat in The Sun, citat de Sport.ro.

Situatia lui "Gazza" este extrem de complicata. A ajuns lefter dupa multi ani de betie iar spitalul in care este internat il poate arunca in strada, daca nu dovedeste care are bani sa achite nota.

"Nu are niciun ban iar tratamentul e foarte scump! Dar viata lui depinde de asta! Preietenii lui au strans 30.000 de euro, dar nu stim daca ajung banii astia", a mai spus apropiatul sau.

Oferte pe care nu poti sa le refuzi. BMW-uri si Mercedes-uri, numai M-uri si AMG-uri, la preturi de Logan. Reduceri de 66%

"Gazza" a mai fost internat la clinica din Arizona de mai multe ori in ultimii ani, insa de fiecare data s-a reapucat de baut. Prima internare a avut loc in anul 2001, cand Gascoigne, pe atunci la Glasgow Rangers, a fost trimis la clinica Meadows de managerul Walter Smith.

Paul Gascoigne a jucta la Tottenham, Lazio, Glasgow Rangers si Newcastle. El a evoluat de 57 de ori in nationala Angliei.

Citeste si:

Proiectul urias in care Google investeste 80 milioane de dolari. Nicio companie n-a mai facut asa ceva pana acum

Sursa: Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO