Halep ii raspunde lui Ilie Nastase, dupa ce acesta a criticat-o in presa: "Parerea mea este ca joc zilnic pentru Romania"

Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, marti, ca nu poate comenta afirmatiile fostului tenismen Ilie Nastase, referitoare la neparticiparea sa la intalnirea de Fed Cup cu formatia Canadei.

Halep a precizat ca i-ar fi fost foarte greu sa faca parte din echipa Romaniei.

"Parerea mea este ca joc zilnic pentru Romania. Tot timpul cand intru pe teren, acolo scrie Halep - Romania. Cred ca asta e mult mai important pentru mine si pentru tara. Am jucat intotdeauna cu mare drag la Fed Cup, cand am putut si cand s-a putut. Am fost si accidnetata si tot am jucat. Anul acesta este imposibil pentru ca programul nu-mi permite. Daca se juca in Europa ma duceam cu drag. Acum imi este imposibil sa schimb din nou fusul orar. Sunt obosita, vin dupa o perioada lunga in America. Sa plec iar in Canada si sa ma intorc este foarte, foarte greu. Imi doresc ca fetele sa castige acolo si fara mine, au sanse, sunt jucatoare foarte bune. O sa le tin pumnii si o sa le sustin de acasa. Nu stiu daca ma afecteaza sau nu, dar pe domnul Nastase il respect, ii respect toate rezultatele pe care le-a avut, ceea ce a fost si ceea ce este. Nu pot sa comentez eu despre ceea ce spune dansul. Este opinia dumnealui si cum fiecare este liber sa-si spuna parerea, eu accept orice", a declarat Halep, la Digisport, scrie Mediafax.

Fostul tenismen Ilie Nastase a criticat, luni, decizia Simonei Halep de a renunta la participarea cu formatia Romaniei la intalnirea contra Canadei, din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, din cauza oboselii, el afirmand cu ironie ca poate nu-i place spritul de echipa ocupantei locului 3 WTA.

"De condamnat mi se pare faptul ca ea spune ca e obosita, dar se duce la Stuttgart. La Fed Cup nu sunt masini Porsche. Daca eram in locul ei, jucam la Fed Cup. Eu i-as pune o intrebare: ce e mai important Fed Cup sau turneul de la Stuttgart? Nu e prima oara cand i se intampla treaba asta, sa mearga sa joace in alta parte. Joaca o singura data pe an sau de doua ori pentru echipa nationala. Poate nu ii place spiritul de echipa. Eu daca m-as odihni, nu as juca in alta parte. Nu ajungi numarul 1 daca joci la Stuttgart. Ajungi numarul 1 daca te gandesti la turneele de Grand Slam", a spus Nastase.

Citește și
Simona Halep, Serena Williams - 1
Williams ramane "regina", insa Halep ii ameninta dominatia. Jucatoarea romanca, cel mai bun inceput de sezon din cariera
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Simona Halep a primit din partea producatorului de automobile Porsche o masina la finalul anului trecut. De asemenea, castigatoarea turneului de la Stuttgart, competitie sponsorizata de marca germana, va primi din partea partea Porsche o masina.

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, la revenirea in tara dupa turneele de la Indian Wells si Miami, ca nu va participa cu echipa de Fed Cup a Romaniei la meciul contra Canadei, programat la 18-19 aprilie la Montreal, deoarece este obosita, iar din 20 aprilie ar trebui sa fie prezenta la Stuttgart, pentru turneul WTA din categoria Premier.

"Este foarte greu sa merg sa joc in Canada, sunt obosita, am obligatii la Stuttgart, daca era in Europa ma duceam cu mare drag. Eu zic ca avem prima sansa, Irina (n.r. - Irina Begu) este in forma buna si la dublu avem echipa buna. Imi pare rau ca nu voi fi cu ele, dar voi fi cu sufletul acolo", a spus Halep atunci.

Simona Halep a revenit, sambata, in Romania, dupa ce a participat la turneele de la Indian Wells (unde a castigat titlul) si Miami (competitie la care a fost eliminata in semifinale).

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
ESPN:
ESPN: "WTA are doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep"

WTA are in acest moment doar doua jucatoare de elita "demne de incredere", Serena Williams si Simona Halep, se arata pe site-ul postului TV american ESPN.

Williams ramane
Williams ramane "regina", insa Halep ii ameninta dominatia. Jucatoarea romanca, cel mai bun inceput de sezon din cariera

Simona Halep si Serena Williams au oferit, vineri, in semifinalele turneului Miami Open, cea mai echilibrata si spectaculoasa intalnire din cele sase pe care le-au disputat

Halep, dupa infrangerea de la Miami:
Halep, dupa infrangerea de la Miami: "A fost mai buna decat mine". Williams:"Sunt unul dintre fanii Simonei"

Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat, vineri, ca Simona Halep, locul 3 WTA, a fost o adversara dificila in meciul din semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory Miami Open.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.