Clubul care si-a testat fotbalistii sa vada daca acestia ar raspunde avansurilor unei minore. Ce au descoperit e neasteptat

Dată publicare: 07-03-2016 20:18
Dată actualizare: 10-03-2016 07:09


facebook

Dupa ce fotbalistul Adam Johnson a fost gasit vinovat pentru ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, clubul Fulham a anuntat luni ca si-a testat jucatorii din proprie initiativa pentru a vedea cum reactioneaza acestia in fata fanelor minore.

Cei de la Fulham au angajat un expert care sa se dea drept o fata de 16 ani si sa intre in vorba cu jucatorii pe Facebook.

Surprinzator, mai multi fotbalisti nu s-au gandit la consecinte si au cazut in plasa intinsa de propria echipa. “Unii dintre jucatorii mai tineri au luat de bune avansurile. A fost un dus rece pentru ei. Le poti spune baietilor ca vor fi prinsi, dar ei isi spun ca nu e asa. Apoi, se intampla asta.” a declarat Kit Symons, fostul manager al echipei, conform Daily Mail.

Numele jucatorilor prinsi nu a fost dat publicitatii si nici continutul conversatiei avute cu presupusa adolescenta.

Un purtator de cuvant din partea clubului a spus ca experimentul “nu a vizat echipa principala, care nu ar fi testata astfel.” A fost un exercitiu educativ pentru jucatorii din echipa de tineret. “Un baiat a acceptat o cerere de prietenie pe Facebook, iar altul a facut acelasi lucru si in plus a trimis un mesaj inocent. Nu a fost nimic nelalocul lui.” a mai spus acesta.
 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO