Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Presa germana i-a criticat pe jucatorii nationalei dupa calificarea in sferturile CM

Dată publicare: 01-07-2014 10:58
Dată actualizare: 04-07-2014 07:05


Germania

Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Presa germana i-a criticat pe jucatorii nationalei, desi echipa pregatita de Joachim Low a invins, luni, la Porto Alegre, cu scorul de 2-1, dupa prelungiri, Algeria.

Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Principalele publicatii germane l-au laudat pe Schurrle, autorul primului gol, si pe Neuer, care a avut cateva interventii importante.

"Schuuuurrle!", a titrat Bild pe prima pagina, avand o poza cu jucatorul lui Chelsea si bucuria lui dupa golul marcat. "Schurrle si Ozil au marcat, Neuer a fost cel mai bun, dar daca vom continua asa putem fi eliminati de Franta. Multumim, Schurrle! Gratie lui Neuer suntem inca la Mondial", a scris Bild.

Magazinul Kicker a titrat: "Sansa! O cursa salbatica ne duce in sferturi", cu referire la cursa facuta de Muller la primul gol al Germaniei. "Echipa nu a fost deloc in meci, a parut confuza si nesigura in noua sa configuratie defensiva. A fost nervoasa in atac si l-a obligat pe Neuer sa iasa prea des din poarta si
respinga baloanele
", a scris Kicker.

Germania s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, in urma victoriei din meciul cu selectionata Algeriei, scor 2-1, dupa prelungiri, luni, la Porto Alegre, in optimile competitiei.
 

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO