Zeci de barbati din Ploiesti au sarbatorit Ziua Tatalui alaturi de copiii lor. Cum s-au distrat pustii impreuna cu parintii

09-05-2016 07:53

Mereu ocupati si grabiti sa castige un ban pentru familie, taticii petrec prea putin timp cu propriii copii. O spun chiar mamele nevoite sa le explice micutilor de ce tati nu merge in parc sau nu poate sa il ajute sa isi faca tema la matematica.

Iata insa ca de ziua tatalui la Ploiesti barbatii au gasit suficient timp sa inalte zmeie si chiar sa smilgheruiasca si sa picteze alaturi de copii casute pentru pasari.

Primaria este cea care s-a gandit sa marcheze astfel aceasta zi dedicata taticilor si care din 2010 este sarbatorita si la noi in tara.

Ca o adevarata echipa - asa au lucrat pustii impreuna cu taticii lor. Marea adunare a avut loc in parc, iar locul s-a umplut rapid de zarva. De ziua tatalui nu a fost insa avalansa de cadouri.

Ania: "Imi place sa petrec timp cu tati. Dar tati e mereu plecat, ieri a fost la un client."

Mamica: "In general, taticii sunt foarte preocupati sa munceasca sa castige pentru copii. E nevoie de aceasta conexiune intre copii si tatici. Chiar daca taticii sunt prezenti, sunt prezenti fizic. Ei au nevoie emotional, de atingere emotionala."

Pentru ca si-au gasit timp sa vina la joaca, taticii au fost premiati.


VIDEO PROTVPLUS.RO