Verighetele 3D si caricaturi drept marturii, ultimele tendinta pentru miri. Cat costa inelele care isi schimba culoarea

17-01-2016 18:49


Nunta mult visata trebuie sa fie in ton cu ultimele tendinte, asa ca targurile de profil incurajeaza asta. De pilda, in acest sfarsit de saptamana, la Cluj, au fost prezentate idei indraznete, menite sa le tenteze pe viitoarele mirese.
 

Verighetele 3D, caricaturile drept marturii sau rochiile unicat semnate de designeri romani sunt in top. Verighetele 3D sunt noutatea anului 2016. Inelele isi schimba culoarea in functie de lumina.

Diana Bisinicu, expozant: "Verighetele 3D au niste striatii foarte fine care reflecta culorile din ambient. Ne-am dorit foarte mult ca si clientele noastre sa isi poata asorta verghetele cu bijuteriile pe care le au."

Cu reducerea facuta la targ, o pereche de verighete costa 4.800 de lei. Tot la ultimele tehnologii apeleaza si designerii romani, care creeaza mai nou rochii de mireasa din material taiat cu laserul.

Oana Lupas, designer: "Cele cu material laser cut sunt pentru o mireasa contemporana care vrea sa se imbrace diferi se simte altfel e cumva o rochie de mireasa te secol 21."

Din ce in ce mai cautate sunt si tinutele cu accent de culoare. Preturile variaza intre 3000 si 5000 de lei.

Ana Maria Lorint, expozant: "Sunt tot mai indraznete de aceea si noi am adaptat modelel noastre avand in vedere culorile anului rose si serenity. Incercam sa mergem pe ideea de unicitate de rochii personalizate pentru fiecare mireasa in parte."

Iar pentru a oferi invitatilor o amintire unica, mirii pot apela la un artist caricaturist. Tariful lui porneste de la 900 de lei.

Ioan de Moisa, caricaturist: "Atunci cand un om vine la nunta se asteapta la orice, dar mai putin la un caricaturist la nunta."

Carmen Biris: "Poate sa introduca toti invitatii intr-o atmosfera de basm, daca asta isi doresc miri, cu asta sigur reusesc."

In functie de tipul de flori folosite si de numarul aranjamentelor, mirii pot plati pentru asa ceva chiar si 10.000 de euro.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO