Un pictor amator dintr-un sat din Galati a ajuns celebru pentru desenele sale. Cum arata o scena copiata din Las Fierbinti

Dată publicare: 12-07-2017 16:53
Dată actualizare: 15-07-2017 07:15


Un pictor amator a reusit sa duca vestea satului Şiviţa, din judetul Galati. Extrem de talentat, omul si-a desenat initial gardul propriei case. A continuat cu peretii exteriori, pentru ca in final sa fie solicitat si de vecini.

Bineinteles  ca nici localul din sat nu a scapat, iar tema a fost preluata din serialul ''Las Fierbinti''.

Sorin Grecu, pictor amator: "Un simplu taran, Sorin Grecu, din satul Sivita! Nu sunt artist, sunt un zugrav, in romaneste, care fac lumea vesela pe strada..."

Asa se prezinta pictorul care a reusit sa transforme fiecare piatra din propria curte.

La loc de cinste sta un tablou neterminat, facut dupa afisul filmului Titanic cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslet in rolurile principale. A continuat sa lucreze in curtile vecinilor si asa a ajuns sa fie cunoscut peste tot.

Domnului Paun, de exemplu, i-a desenat cartea de vizita pe un perete al casei: "Da, eu am vrut, eu am vrut asa"

La barul din sat dam peste o scena din Las Fierbinti si nu este greu sa ii recunosti pe Bobita, Firicel si Celentano. Artistul comunei a pictat, in stilul benzilor desenate, si una dintre replicile din serial.

Patronul barului: "Am dat pe datorie si am ramas cu datoria. Dai pe datorie, dai pe datorie, ca sa ai vanzari si acum am ajuns, ia uite ce maini am. Toata lumea e pe datorie. Toti sunt cu ajutor social. Nu mai taie ajutorul social?"

Pentru ca a devenit faimos, Sorin Grecu urmeaza sa plece curand la Ibitza, unde trebuie sa picteze interiorul unui club.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO