Un bărbat din Iaşi a fost jefuit după ce a fost sedus de un tânăr deghizat în ... femeie

Dată publicare: 06-09-2017 16:05
Dată actualizare: 11-09-2017 15:56


Un bărbat din Iaşi a fost jefuit după ce s-a lăsat sedus de un tânăr de 19 ani, care se dădea drept ... femeie. Victima le-a povestit autorităţilor că l-a cunoscut pe travestit într-un bar şi nu şi-a dat seama că este vorba de un bărbat.

Când credea că va avea parte de o noapte romantică, a fost ameninţat şi tâlhărit.

Păgubitul a făcut plângere la poliţie, iar individul a fost reţinut pentru 24 de ore. El a ajuns în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 46 de ani le-a povestit poliţiştilor că a ieşit în oraş să se cinstească. La un bar l-a cunoscut pe tânărul de 19 ani, care era machiat şi îmbrăcat în haine de femeie. După ce au făcut cunoştiinţă, acesta i-a propus să meargă într-un loc mai retras, iar acolo s-a petrecut totul.

Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "Tânărul a observat că bărbatul a consumat alcool într-un bar şi ulterior l-a invitat la locuinţa lui. Iar acolo l-ar fi tâlhărit."

Victima s-a dus direct la poliţie, unde a depus plângere. Acesta le-a spus autorităţilor că tânărul i-a furat portofelul cu bani şi un lanţ de aur. La scurt timp, autorităţile au dat de urmă făptaşului şi l-au reţinut.

Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: "Poliţiştii din cadrul biroului de investigaţii criminale au identificat şi adus la cercetări un bărbat de 19 ani, bănuit de tâlhărie. Prejudiciul de 4.000 de lei a fost recuperat de polițiști în întregime şi restituit persoanei vătămate."

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie. Poliţiştii continuă acum cercetările.


VIDEO PROTVPLUS.RO