Traditia inlocuita cu rafinamentul, in meniul de sarbatori. Afla variantele
Carciumarii de pe Valea Prahovei au decis ca turistii care le vin de sarbatori s-au saturat de toba, slaninuta afumata, carnati si sarmale. Asa ca pentru anul acesta le propun romanilor sa manance elevat.
Adica berbecut din Noua Zeelanda, muschi de vita argentinian, creveti, caracatita si sepie la gratar. Si cozonacul a disparut de la desert. Va fi inlocuit cu salata de portocale si inghetata de iasomie.
Maestrii bucatari scoliti peste hotare sunt cei care au indepartat carnatii din meniu si ne propun bunatati mediteraneene.
Alegeri 2024
10:11
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
La Azuga, cei care trudesc intr-un hotel de cinci stele nici nu vor sa mai auda de piftie.
Propun muschiulet de vita argentinian, creveti cu tartar de homar, salata de valeriana si rucola sau ficat de rata si piept de rata afumat cu fructe de cactus si briose.
Langa toate aceste nebunii, desigur ca si vinurile sunt aduse din Franta sau Italia. In medie, pretul unei sticle este cam 400 de lei, dar exista si raritati care costa 3.000 de lei.