Tot mai multi romani isi cauta parteneri de sarbatori online. Ce "minciuni" spun femeile si barbatii pe site-urile de dating

Ultima actualizare: 03-05-2016 07:15

Ca in fiecare an, in preajma marilor sarbatori, cand singuratatea devine mai apasatoare, femeile si barbatii care isi cauta un partener pe internet nu mai asteapta cateva luni pana la prima intalnire.

Se vad dupa cateva zile, pentru ca vor sa se cunoasca mai repede si sa petreaca impreuna zilele libere. Oamenii simt nevoia sa imparta bucuria cu cineva, asa ca numarul celor care isi fac cont pe site-urile matrimoniale creste cu pana la 25% suta.

Razvan se pregateste sa plece de Paste intr-o vacanta de doua saptamani in strainatate. Chiar daca acolo se va intalni cu niste prieteni, marturiseste ca i-ar fi placut sa aiba si o partenera alaturi.

Razvan Badea: "Am facut acest cont pe acest site de matrimoniale acum 6-7 luni de zile, in ideea de a intalni o persoana pentru dialog, pentru a iesi la o cafea, pentru a ne cunoaste si pentru o eventuala compatibilitate."

Daca in anii trecuti cei mai multi dintre cei care isi cautau fericirea pe internet aveau peste 40 de ani, acum sunt din ce in ce mai tineri. In perioada sarbatorilor, cei care isi fac cont pe site-urile matrimoniale sunt cu 5 pana la 25% mai multi fata de o perioada normala, potrivit informatiilor oferite de aceste pagini.

Flori Dragomir, vicepresedintele unui site de dating: "Oamenii doresc sa se intalneasc ain offline mult mai rapid. daca inainte se astepta si cateva luni de zile acum, mai ales primavara, sunt relativ uimiti sa vedem cum dupa cateva conversatii esti intrebat: "vrei sa iesim afara, sa ne vedem, sa ne cunoastem mai bine"?"

Potrivit unui studiu realizat de un site de matrimoniale, femeile care isi cauta pe internet sufletul pereche au incredere ca vor face o impresie buna la intalnirea fata in fata, insa evita sa spuna cati ani au. De cealalta parte, barbatii au mai multe emotii la o prima intalnire si evita sa spuna inainte ce inaltime au.

Acelasi studiu arata ca 25% dintre barbatii singuri spera sa se casatoreasca anul acesta. Dintre ei, 65% nu au avut partenera in ultimul an. In ceea ce priveste femeile, 55% isi doresc sa-si gaseasca un iubit, nu neaparat sa se si marite cu el.

Statisticile arata ca 2,7 milioane de romani nu au un partener de viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO