Spectacol rar la Festivalul International de Teatru din Sibiu. Faust, in regia lui Silviu Purcarete, a uluit spectatorii

Ultima actualizare: 18-06-2015 07:07

Povestile, muzica si dansul au pus stapanire duminica seara pe Piata Mare, la Festivalul International de Teatru din Sibiu. Cei care au vrut sa asiste la un spectacol cum rar le e dat sa vada, au ales piesa Faust, in regia lui Silviu Purcarete.

Scenariul a cuprins momentele esentiale din textul lui Goethe, tratate insa intr-o cheie mai putin obisnuita. La final, spectatorii au aplaudat minute in sir.

Regizorul roman Silviu Purcarete a adus anul acesta la Festivalul International de Teatru de la Sibiu versiunea lui despre Faust, care surprinde momentele esentiale din textul lui Goethe.

120 de actori si dansatori i-au introdus pe spectatori intr-un carusel de emotii, despre cunoastere, credinta, durere si iubire. Oamenii au iesit uluiti din sala.

"A fost o experienta extraordinara, pe care n-am mai intalnit-o la niciun spectacol. Este o combinatie filosofic, moderna. Extraordinar joc, sunt inca nauca, ravasita, extraordinar", spune o spectatoare.

Cei care nu au mers la Faust, au avut distractii pe alese in centrul orasului. Indelung admirate au fost si fetele de la scoala de samba.

Festivalul continua toata saptamana, cu sute de reprezentatii in sali de teatru, dar si in spatii neconventionale - de la piata publica, la pub-uri, sali de sport, biserici si cetati medievale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO