ShoeBox, campania prin care ii poti oferi unui copil sarman un Craciun fericit, printr-un simplu gest. VIDEO si FOTO

Dată publicare: 02-12-2015 22:29
Dată actualizare: 05-12-2015 07:00


ShoeBox

Craciunul este, probabil, sarbatoarea favorita a majoritatii persoanelor. Este momentul in care oamenii isi petrec timpul alaturi de cei dragi, primesc si impart cadouri. Nu toti au, insa, acest noroc.

Cei mai fericiti de Craciun sunt cu siguranta copiii, care asteapta nerabdatori dimineata de 25 decembrie, pentru a vedea daca au fost suficient de cuminti si au primit ce cadouri voiau. De obicei, nimeni nu ramane dezamagit.

Pentru multi copii sarmani insa, care infrunta zilnic greutati, ziua de 25 decembrie este una ca oricare alta. Ei nu stiu ce inseamna sarbatoare, nu stiu ce inseamna sa primesti un cadou sau sa te bucuri pentru un lucru, chiar daca si pentru o clipa.

Campania ShoeBox isi propune sa le aduca acestor copii putina fericire, pe care cu siguranta ca o merita din plin. Si tu poti lua parte la ea printr-un simplu gest. Iti trebuie doar o cutie goala de pantofi, rabdare si cateva cadouri.

Cum participi la campanie?
In primul rand ai nevoie de o cutie goala de pantofi. In ea vei pune cadourile pe care vrei sa le daruiesti copiilor. Poti alege sa cumperi daruri pentru o fata sau un baiat, cu varsta intre 2-18 ani. Dupa ce ai pus obiectele in cutie, se inveleste apoi cu hartie pentru cadouri.

Exemple de cadouri? Ar fi dulciurile, rechizite, jucarii sau obiecte de imbracaminte.
Ce nu este bine sa pui in cutie? Alimente perisabile (fructe, iaurt etc), sau lucruri vechi. Sfat: Inainte sa cumparati cadourile, puneti-va urmatoarea intrebare: "Ce mi-ar placea mie sa primesc de Craciun?"
Aici puteti gasi un VIDEO in care este explicat foarte bine cum trebuie pregatita cutia.

Ce facem dupa ce am pregatit cutia cu cadouri?
O ducem la un sediu in care se afla voluntari, care vor nota pe ea cui ii este adresata (genul si varsta) si vor avea grija sa ajunga la un copil ai carui parinti nu au bani sa ii ofere nimic de Craciun. AICI gasiti o lista cu toate locatiile din tara. Sunt foarte multe locatii in fiecare oras, asa ca sigur veti gasi una la cel mult cateva zeci de minute de mers. Dupa ce completati un formular cu numele vostru, la finalul campaniei veti putea afla unde a ajuns cutia voastra si ce copil s-a bucurat de darurile primite de la voi. Termenul limita este 15 decembrie!

Toti copiii merita sa aiba parte de un Craciun fericit si de Sarbatori fericite, iar acest lucru sta si in puterea noastra. Un simplu gest al nostru poate insemna pentru ei totul.

Linkuri utile:
Aici gasiti detaliat cei patru pasi simpli pe care trebuie sa ii urmati pentru a ajuta un copil.

Aici gasiti poze cu miile de copii care au primit daruri de Craciun, datorita campaniei ShoeBox si celor care au luat parte la ea.

Pagina de Facebook a campaniei.

Sursa:


VIDEO PROTVPLUS.RO