Reabilitare romaneasca pe bani europeni: un bloc din Capitala nu mai are caldura si nici geamuri. De cand dureaza lucrarile

Dată publicare: 15-12-2015 17:02
Dată actualizare: 18-12-2015 07:07


Scandal intr-un bloc reabilitat cu fonduri europene din sectorul 3 al Capitalei. Mai multi locatari se plang ca lucrarile de consolidare sunt facute de mantuiala.

De 3 saptamani, de cand a inceput schimbarea tevilor de la subsol, oamenii stau si fara caldura. Unora nici acum nu le-au fost montate geamurile, iar in case e frig ca afara. La randul lor, reprezentantii firmei care se ocupa de lucrari spun ca problemele vor fi rezolvate in cel mult doua saptamani.

Romulus Radulescu, locatar: "Caloriferele sunt reci. e oprita caldura de aproape 25 de zile. reabilitarea blocului presupune si schimbarea tevilor din subsol, pe care au facut-o acum, cand trebuia sa o faca in septembrie, cand au inceput lucrarile"

Ca sa se mai incalzeasca, oamenii stau cu aragazele pornite sau cu radioarele in priza 24 de ore din 24. Pentru cei fara geamuri, situatia e si mai dramatica. Unul dintre ei povesteste ca sta cu celofanul in geam de cel putin o luna de zile.

Romulus Radulescu, locatar: "Nu am vazut sa se inceapa cu verificarea structurii de rezistenta. Interioarele balcoanelor, geamurilor sunt cu multe spatii. Echipele n-au lucrat sincronizat"

Lucian Fieraru, locatar: "Le-am zis la baieti sa nu bage ancora in planseul ala ca e crapat. La un cutremur mai mare oricand e pericol sa cada la cineva in cap."

Reprezentantii firmei promit sa remedieze problemele pana la sfarsitul anului. “Astazi se da drumul la agentul termic, iar lucrarea a durat mai mult pentru ca nu a fost acces la boxele de la subsol prin care trece coloana". Primaria sectorului 3 a anuntat ca va ancheta situatia, si daca se va dovedi vinovata, firma de constructii va fi amendata.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO