Primar din Botosani, asaltat cu oua si injurat de sateni pentru ca nu a organizat petrecere de Revelion. Cum se apara edilul

02-01-2017 18:09


 Pentru un primar din judetul Botosani, anul 2017 a inceput cum nu se poate mai prost. Alesul a fost batut cu oua si injurat de satenii care l-au votat in vara anului trecut.

 Cu ce le-a gresit primarul? Nu a organizat in comuna Corni traditionala petrecere de Revelion. Ba chiar a plecat din localitate, fara sa fi impodobit macar un brad in centru, la primarie. Furiosi, peste o mie de oameni s-au dus sa-i ceara socoteala ca i-a lasat de izbeliste de Revelion.

Sute de sateni l-au batut cu oua pe primarul Dorel Dorneanu, care a fost salvat de furia multimii de jandarmi. Oamenii sunt suparati pe el pentru ca nu a mai organizat nicio petrecere de Revelion. Mai mult, nici macar nu a stat sa petreaca Anul Nou cu ei, s-ar fi dus la Iasi, striga suparati satenii.

Abia intors in sat, primarul si-a pus mainile in cap cand a fazut ce furie a provocat. Speriat de rascoala, da vina pe faptul ca se fac lucrari la Caminul Cultural, asa ca nu a mai avut unde sa organizeze chermeza de Revelion.

Dorel Dorneanu, primar comuna Corni: "Nu am crezut ca se poate ajunge aici. Am plecat pe 31, la ora 12:00, si am ajuns aseara. Trebuie sa inteleaga toata lumea. Nu a fost rea vointa. A fost un accident"

De teama sa nu pateasca la fel si anul viitor, satenii s-au apucat sa stranga semnaturi pentru demiterea primarului.

VIDEO PROTVPLUS.RO