Prima zi din an in care terasele din Centrul Vechi au avut toate locurile ocupate. De ce reguli trebuie sa tina cont patronii

02-04-2017 20:00


Cei care n-au ajuns nici la mare, nici la munte si nu le sta in fire sa naduseasca la maraton, au preferat sa constate cat de frumoasa este primavara de la terasa.

In Centrul Vechi al Bucurestiului nu aveai loc unde sa arunci un ac, iar berea si cocktailurile au tronat pe mese de la orele pranzului, duminica. Petrecerile insa au inceput de sambata seara.

Cativa englezi au venit special in Romania ca sa-si distreze cel mai bun prieten care in curand se insoara. Din spusele lor, petrecerea burlacilor tine deja de 3 zile, insa vremea buna i-a scos repede la terasa. Si ca sa scape de mahmureala, au comandat repede cate o halba de bere rece.

"Ne chinuim pentru ca trebuie sa bem. (REP) Si cum merge? Ne imbatam zilnic. Ne punem in pat 4, 5 dimineata si ne trezim la 10 dimineata. E greu, dar suntem eneglezi, ne descurcam", spun ei.

S-au descurcat si cateva studente din Brasov. Daca tot au gratuitate pe tren, au dat o fuga pana la Bucuresti.

"Urmeaza sa mergem la Hunedoara, Alba Iulia, vrem sa urmam punctele de interes. Vine 1 mai, deci, probabil, o sa dam o fuga si pe la mare", spun ele.

Patronii teraselor din Centrul Vechi spera ca odata cu sosirea primaverii sa le creasca si incasarile, dar trebuie sa tina cont si de niste reguli, daca nu vor sa dea toti banii pe amenzi.

Este acceptat numai mobilierul alb sau beige, obligatoriu din lemn, rachita sau metal. Spectacolele live trebuie sa se incheie la ora 22, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe cei care se aflau sambata seara in centru sa se distreze si la miezul noptii.

Oamenii au dat navala si in parcuri, care au fost pline pana tarziu.

VIDEO PROTVPLUS.RO