O bona de 35 de ani, data in urmarire generala in Iasi. Condamnata pentru cum isi chinuia copiii, acum ar ingriji batrani

Dată publicare: 26-08-2014 19:29
Dată actualizare: 29-08-2014 07:01


Politistii din Iasi au dat in urmarire generala o femeie de 35 de ani, condamnata la 5 ani de inchisoare pentru rele tratamente aplicate copiiilor.

Culmea, agentii au informatii ca femeia vrea sa se angajeze ingrijitoare in casele unor persoane cu bani si trag un semnal de alarma ca ar putea fi periculoasa.

Exact in urma cu un an, Elena Perju a ramas nepasatoare in momentul in care iubitul ei i-a ucis in bataie unul dintre baieti, de 5 ani. Barbatul a fost condamnat la inchisoare pe viata, iar femeia de 35 de ani a primit 5 ani cu executare pentru rele tratamente.

Femeia asista indiferenta la bataile pe care cei doi copii ai sai le incasau de la iubit si, mai mult, ii batea la randul ei si ii infometa. Dupa ce adultii au fost condamnati la inchisoare, fratele baiatului omorat in bataie a fost dus la un centru de plasament.

"Eu nu-l cred pe feciorul meu capabil de asa ceva, nu cred ca a lovit copiii, mama lor se purta urat cu ei, ii lovea si nu avea grija de ei", spunea tatal criminalului, in august 2013.

De atunci, politistii nu au reusit sa o incarcereze si, pentru ca o considera periculoasa, au dat-o in urmarire generala.

"Sunt indicii ca ea se afla pe raza judetului Iasi si efectueaza activitati de ingrijire batrani la domiciliu", a spus Madalin Taranu, IPJ Iasi.

Politistii roaga persoanele care o recunosc pe femeie sa sune de urgenta la 112, ori sa mearga la cea mai apropiata unitate de politie.


VIDEO PROTVPLUS.RO