Pasagera amenintata de soferul unui autobuz, in Brasov. Cum este pusa in pericol viata calatorilor

Ultimul update: Sambata 20 Mai 2017 07:05
Data publicarii: Miercuri 17 Mai 2017 16:50
Categorie: Social

Spiritul civic al pasagerilor din autobuze si taximetre scoate la iveala comportamente ciudate ale soferilor care, uneori, isi pun clientii in pericol.

In Brasov, soferul unui autobuz a condus mai bine de 20 de minute cu telefonul la ureche si a amenintat-o pe pasagera care i-a atras atentia. In alt caz, un taximetrist a fost filmat de clienta lui in timp ce vorbea fara noima, cu personaje imaginare si, tulburat,  amenita cu un gest extrem. Ambii soferi sunt acum cercetati disciplinar.

“Va dati seama de responsabilitatea pe care o aveti, aveti cel putin 50 de persoane in autobuz si dumneavoastra stati la telefon. Voi suna la politie”, i-a spus o calatoare soferului de autobuz care vorbea la telefon.

“Poti sa suni si la mama-mare, poti sa suni si la ma-ta si la mama si la tata, suna unde vrei tu”, a fost raspunsul tauis al soferului.

Aceasta discutie a fost inregistrata intr-un autobuz din Brasov. O pasagera a observat ca, zeci de minute, soferul a vorbit la telefon in timp ce conducea prin orasul aglomerat. Cand femeia a indraznit sa-i faca observatie, barbatul a amenintat-o.

Moartea invaluita in mister a unui taximetrist, in Capitala. Cadavrul a fost gasit in masina: "A fost vazut cu o doamna"

Pasagera: “Nu a fost o calatorie prea placuta. Autobuzul a fost bruscat. Chiar si lumea se plangea in autobus. La un moment dat auobuzul a fost plin, o tragedie se poate intampla in orice moment."

Femeia a postat imaginile pe facebook, iar comentariile au scos la iveala faptul ca acesta nu este un caz izolat. Conducerea Regiei de transport Brasov s-a autosesizat

Silviu Stefan, purtatorul de cuvant al RAT Brasov: “In ceea ce priveste sanctiunea, aceasta poate fi de la un avertisment scris pana la diminuarea salariului cu 10% pentru 3 luni”

O alta inregistrare, facuta intr-un taxi, ridica serioase semne de intrebare cu privire la comportamentul unui sofer. Clienta l-a surprins vorbind cu personae imaginare.

"Deci la 100 km/ora eu scot mașina pe liber, deschid ușa și mă arunc din ea", ar fi spus soferul de taxi spre disperarea femeii.

Sefii companiei de taximetrie spun ca soferul a trecut cu bine testarea psihologica din acest an. Au deschis insa o ancheta interna pentru a afla exact ce se intampla cu el.

Si-a uitat telefonul intr-un taxi din Bucuresti. Ce mesaj a primit dupa o saptamana

Si-a uitat telefonul intr-un taxi din Bucuresti. Ce mesaj a primit dupa o saptamana

produse traditionale

Două produse românești, pe cale de a fi protejate la nivel european

Proteste ale sindicaliștilor feroviari. Ceferiștii amenință cu greva generală

Eleva din Mureș care a căzut de la etaj are nevoie de sânge. Riscă să rămână paralizată

Patriarhia Bulgară a donat României moaște ale Sf. Gheorghe

Obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Foc pe dealuri pentru a alunga spiritele rele

Adopțiile au crescut în ultimii 20 de ani, cu ajutorul asociației ”Hope and homes for children”

sfantu gheorghe

Ortodocşii îl sărbătoresc luni pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă

Chichița legislativă care le permite proprietarilor de clădiri cu reism seismic să nu le închidă

Profit de pe urma culturilor. Prețurile la care se vând butașii de pomi fructiferi

Braşovul a vrut să intre în Cartea Recordurilor cu cel mai mare lanţ de oameni care citesc

Povestea bărbatului din Prahova care şi-a săpat o locuinţă cu 7 încăperi în stâncă

Competiție de kaiac-canoe pe Valea Mureșului. Zeci de oameni au venit să se bucure de natură